Nu mai trebuie sa astepti salonul de la Geneva pentru a-l vedea pe viu. Asa arata in realitate, fara Photoshop, NOUL AUDI A6

Nu mai trebuie sa astepti salonul de la Geneva pentru a-l vedea pe viu. Asa arata in realitate, fara Photoshop, NOUL AUDI A6
  • Audi a lansat la sfarsitul saptamanii trecute un nou A6
  • Modelul german anunta doua motorizari turbo cu sase cilindri
  • Startul vanzarilor se va da in luna iunie a acestui an
Distribuie pe Facebook

Viitorul concurent al modelelor BMW Seria 5 si Mercedes E-Class va fi disponibil la vanzare incepand cu luna iunie a acestui an, la preturi care pornesc de la 58.050 de euro.

Audi a dezvaluit la sfarsitul lunii trecute o noua generatie a modelului A6, insa prima aparitie in public a viitorului concurent pentru BMW Seria 5 si Mercedes E-Class va avea loc abia saptamana viitoare, cu ocazia Salonului Auto organizat la Geneva in perioada 8 - 18 martie.

Vestea buna este ca nu mai trebuie sa asteptam editia din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show pentru a vedea cum arata in realitate, fara Photoshop-ul caracteristic fotografiilor de presa, sedanul de clasa mare al companiei germane din Ingolstadt.

Inainte de a trece la filmul care surprinde noul Audi A6 pe viu, piele si metal, tinem sa reamintim ca viitorul concurent al modelelor BMW Seria 5 si Mercedes E-Class va fi disponibil la vanzare incepand cu luna iunie a acestui an, la preturi care pornesc de la 58.050 de euro.

Clientii sedanului de clasa mare al companiei germane din Ingolstadt vor avea la dispozitie, cel putin la momentul lansarii, doua unitati turbo cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, dintre care un benzinar 55 TFSI de 340 CP si un diesel 50 TDI cu 286 CP sub capota.

Dupa cum precizam si anterior, Audi ofera in standard tractiunea integrala pe noua generatie a modelului A6, reteta viitorului concurent pentru BMW Seria 5 si Mercedes E-Class fiind insa diferita la nivel de cutie: cu dublu ambreiaj pentru benzina si automata traditionala pentru motorina.

Tot din punct de vedere tehnologic, sedanul de clasa mare al companiei germane din Ingolstadt se mai poate lauda si cu faruri HD Matrix LED, instrumente de bord digitale, doua display-uri tactile pentru accesarea dotarilor, plus numeroase sisteme de siguranta activa.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2018