Noua masina de lux de la Nissan te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are 295 de cai, faruri Full LED si scaune incalzite. Cat costa

Noua masina de lux de la Nissan te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are 295 de cai, faruri Full LED si scaune incalzite. Cat costa
  • Noua masina de lux de la Nissan te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are 295 de cai, faruri Full LED si scaune incalzite
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv o tapiterie realizata din piele. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Ultima parte a anului 2022 marcheaza premiera unui nou autoturism comercializat sub logo-ul companiei Infiniti, oficialii diviziei de lux de la Nissan publicand in cursul zilei de joi primele imagini si detalii ale impresionantului QX60 Facelift. Disponibil la preturi incepand de la putin peste 49.000 de dolari, respectivul vehicul se remarca in special prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, lista atractiilor principale culminand cu lungimea de peste cinci metri.

Infiniti QX60

Reteta specifica departamentului exterior continua cu contrastul dintre grila uriasa a radiatorului si farurile Full-LED inguste, pe cand meniul de la interior a pregatit si o tapiterie din piele. Odata ajunsi in cabina, clientii vor mai descoperi si o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, plus scaune incalzite, un display central cu diagonala de 12.3 inch, noua boxe, internet prin Wi-Fi s.a.m.d.

Sub capota, producatorul japonez a instalat, mai mult sau mai putin surprinzator, o motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri, proiectata pentru a livra persoanei de la volan o putere maxima de 295 CP. De aceasta operatiune se ocupa exclusiv o cutie automata in noua rapoarte, atat timpul caracteristic probei 0 - 100 de kilometri pe ora, cat si valoarea din dreptul vitezei de top reprezentand, la momentul actual, doar un mister si o necunoscuta de proportii.

Infiniti QX60

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Infiniti QX60
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2022