Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 261 CP si tractiune integrala in standard!

Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 261 CP si tractiune integrala in standard!
  • Toyota publica primele fotografii si informatii oficiale ale mult anticipatei versiuni de performanta GR Yaris
  • Noua masina a companiei japoneze ascunde sub capota un motor turbo de 1.6 litri, in trei cilindri, si 261 de cai putere
  • Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 5.5 secunde, datorita sistemului de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

O cutie manuala cu sase rapoarte completeaza fisa cu specificatii tehnice a sportivei capabile sa atinga o viteza maxima limitata electronic la 230 de kilometri pe ora.

Toyota incepe in forta anul 2020, compania japoneza publicand in urma cu doar cateva momente primele fotografii si informatii oficiale ale mult anticipatei versiuni de performanta GR Yaris.

Oferita alaturi de numeroase elemente sportive la exterior, precum spoilerele fata si spate agresiv stilizate sau jantele din aliaj de 18 inch, noua masina impresioneaza in special prin...

Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

... motorizarea turbo cu numai trei cilindri in linie si capacitatea de 1.618 centimetri cubi, despre care se spune ca dezvolta o putere maxima de 261 CP - la care se adauga un cuplu de 360 Nm.

Dupa cum precizam si anterior, inca din primele paragrafe ale acestui material, livrarea valorilor respective se face catre toate cele patru roti, printr-o cutie manuala cu sase rapoarte.

Astfel, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de cinci secunde si jumatate, pe cand viteza de top... ei bine, a fost limitata la 230 km/h, precizeaza oficialii Toyota.

Seria vestilor bune referitoare la noua masina de performanta a companiei japoneze continua cu o greutate de 1.280 de kilograme si un sistem de franare cu discuri de pana la 354 mm.

La interior, departe de privirile curiosilor, proaspat anuntata varianta GR Yaris gazduieste un volan multifunctional cu design in trei spite, scaune fata sport si diverse cusaturi contrastante de rosu.

Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Toyota GR Yaris
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2020