Noua Mazda CX-3 Takumi are un pret care incepe in Romania de la 21.190 Euro

Noua Mazda CX-3 Takumi are un pret care incepe in Romania de la 21.190 Euro
  • Pielea Nappa, una din dotarile suplimentare
  • Jantele sunt de 18 inch
  • Scaunul soferului este reglabil electric
Distribuie pe Facebook

Unul din cele mai frumoase SUV-uri compacte pe care banii le pot cumpara este fara indoiala Mazda CX-3. Un automobil extrem de atragator si foarte modern care este acum disponibil in varianta Takumi de la 21.190 Euro.

Mazda CX-3 Takumi poate fi comandat cu motorizarea SKYACTIV-G cu 120 CP, cu transmisie manuala sau automata si adauga la varianta de echipare Revolution trei dotari, constand in tapiterie piele Nappa, scaun sofer reglabil electric si jante de aliaj de 18”.

Mazda CX-3 Takumi

Mazda CX-3 Takumi este echipat cu noul sistem unic Mazda G-Vectoring Control, care îmbunătățește și mai mult comportamentul rutier al autoturismului în viraje și reduce oboseala șoferului și pasagerilor. Nivelul de echipare Revolution, pe care se bazează Takumi, are o gamă largă de dotări, cum ar fi: pachet lumini LED (faruri, stopuri, lumini de zi & proiectoare de ceață), pilot automat, climatizare automată, Head-Up Display color, scaune față încălzite, cameră video pentru marșarier și senzori de parcare spate, conectivitate Bluetooth®, ecran tactil de 7” cu centru comandă HMI, oglinzi electrice, încălzite și rabatabile automat, acces fără cheie și sistemele de securitate activă SCBS (asistent inteligent avansat de frânare în oraș), BSM (sistem de monitorizare a lateralului și părții din spate a mașinii) și RCTA (sistem de avertizare la deplasarea în marșarier), precum și LDWS (avertizarea la depășirea benzii de rulare).

CX-3 Takumi poate fi comandat la oricare dintre partenerii Mazda din țară și beneficiază de un pachet complet de avantaje: prețuri speciale, garanție extinsă 3+2 ani și finanțare avantajoasă de la 1,99% dobândă prin UniCredit Leasing. Pretul de pornire este 21.190 Euro pentru versiunea G120 cu transmisie manuala si ajunge la 22.990 Euro pentru varianta automata.

Sursa: www.mazda.ro

Mazda CX-3 Takumi

Mazda CX-3 Takumi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2017