Noua Skoda Citigo ni se arata in primele imagini reale

Noua Skoda Citigo ni se arata in primele imagini reale
Dezvaluit in urma cu numai o saptamana, primul model de oras din istoria moderna a cehilor de la Skoda - botezat Citigo, se anunta a fi o optiune demna de luat in serios - cel putin atunci cand vine vorba de segmentul automobilelor mici. Din pacate, pretul de pornire ramane un mister la acest moment, insa este bine de stiut ca vanzarile vor demara in Cehia la sfarsitul acestui an - totusi, restul Europei mai are de asteptat cateva luni, pana in vara lui 2012.
Distribuie pe Facebook

Cu noua Skoda Citigo am facut cunostinta chiar saptamana trecuta, atunci cand constructorul ceh a dezvaluit primele detalii si fotografii oficiale cu reprezentantul sau in segmentul automobilelor mici. Avand la baza recent-lansatul Volkswagen Up!, noul Citigo se bucura de un design usor revizuit, atractiv si modern; in plus, micul automobil promite sa gazduiasca la interior pana la patru pasageri.

In ceea ce priveste gama de motorizari, viitorii clienti nu vor avea la dispozitie decat un singur motor. Mai exact, modelul de oras al cehilor de la Skoda va fi disponibil cu un propulsor pe benzina, de un litru si cu trei cilindri, ce dezvolta fie 60, fie 75 CP. Intreaga putere va fi transmisa rotilor fata prin intermediul unei cutii manuale in cinci trepte, consumul de carburant variind intre 4.2 si 4.7 litri la 100 de kilometri.

Dar aceste detalii nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni. Principala noutate este legata de designul noii Skoda Citigo, ce poate fi analizat pe baza primelor fotografii reale cu modelul ceh de oras.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2011