Noua Skoda Fabia ne dezvaluie (o buna parte din) interiorul sau

Noua Skoda Fabia ne dezvaluie (o buna parte din) interiorul sau
  • Skoda publica prima imagine cu interiorul noii Fabia
  • Modelul ceh promite un aspect simplu, dar functional
  • Meniul include, de asemenea, si tehnologii de ultima ora
Distribuie pe Facebook

Puzzle-ul ce are ca subiect principal noua Skoda Fabia ne ofera astazi o noua piesa pretioasa, ce se afla in stransa legatura cu design-ul pe care il va adopta interiorul celei de-a treia generatii a popularului model ceh de clasa compacta.

La numai o saptamana distanta de la publicarea primelor fotografii exterioare ale urmatoarei Fabia, oficialii Skoda revin in atentia noastra cu o noua imagine releventa, ce prezinta de-aceasta data o buna parte din interiorul ce va echipa cea de-a treia generatie a popularului model ceh de clasa compacta.

Cum aspectul simplu, dar functional caracteristic plansei de bord este vizibil si cu ochiul liber, trecem rapid mai departe si precizam ca pe lista cu modificari regasim si un plus de aproximativ opt milimetri in dreptul lungimii cockpit-ului, atractia principala fiind insa reprezentata de departe de cresterea capacitatii portbagajului pana la valoarea de 330 de litri, un record total pentru acest segment de piata.

Intr-un final, noua Skoda Fabia se va putea lauda si cu o serie de dotari de ultima ora, precum tehnologia MirrorLink ce promite afisarea pe ecranul sistemului de infotainment a aplicatiilor instalate pe telefonul mobil. In plus, viitorii cumparatori se vor bucura si de prezenta unei functii SmartGate, ce permite transferul anumitor detalii vitale ale masinii - precum viteza medie, consumul de carburant sau costul calatoriei, in memoria smartphone-ului.

Asadar, acestea fiind spuse, reamintim ca cea de-a treia generatie a popularului automobil ceh de clasa compacta va debuta in mod public in cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment ce se desfasoara in perioada 4 - 19 octombrie 2014. Printre imbunatatirile propuse de viitorul rival al modelelor Ford Fiesta, Opel Corsa, Renault Clio, SEAT Ibiza si Volkswagen Polo se mai numara, de asemenea, se mai numara si o reducere a greutatii cu aproximativ 65 de kilograme, respectiv o crestere a eficientei cu pana la 17 procente.

Skoda Fabia - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 August 2014