Noua Skoda Octavia RS AWD se lanseaza in Romania la un pret de 28.877 euro

Noua Skoda Octavia RS AWD se lanseaza in Romania la un pret de 28.877 euro
  • Noua Skoda Octavia RS AWD se lanseaza in Romania la un pret de 28.877 euro, TVA inclus
  • Echiparea standard include o motorizare turbodiesel de doi litri si un sistem inteligent de tractiune integrala
  • Acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza in aproximativ 7.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Anuntata cu surle si trambite la sfarsitul lunii septembrie, noua Skoda Octavia RS AWD a ajuns in cele din urma si pe piata auto din Romania.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 28.877 euro, modelul ceh de inalta performanta ofera in standard o motorizare turbodiesel de doi litri si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Livrarea celor 184 CP si 380 Nm catre ambele punti se face prin intermediul unei transmisii automate cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, iar sprintul 0 - 100 km/h dureaza numai 7.6 secunde.

Viteza maxima este de 228 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 4.9 litri la 100 km. Sau cel putin asta indica fisa tehnica a noului Skoda Octavia RS AWD.

Skoda Octavia RS AWD

Din punct de vedere estetic, noul model ceh de inalta performanta nu aduce niciun fel de schimbare, atat reteta exterioara, cat si cea interioara fiind preluata direct de la versiunea clasica, cu sistem de tractiune fata.

Printre dotarile de confort si siguranta disponibile fara costuri suplimentare regasim o multitudine de airbag-uri pentru sofer si pasageri, dar si faruri Bi-Xenon cu functie Adaptive Frontlight System.

Nu lipsesc, de asemenea, nici sistemul start / stop, radio MP3-player-ul cu display de cinci inch, dar si climatizarea automata cu distributia aerului pe doua zone sau ESP-ul cu diferential electronic XDS.

In ceea ce priveste optionalele, clientii pot opta pentru urmatoarele: Adaptive Cruise Control, camera video spate, scaune incalzite, tapiterie piele, navigatie sau instalatie audio Canton.

Spre deosebire de versiunea clasica, cu sistem de tractiune fata, noua Skoda Octavia RS AWD nu dispune si de o varianta pe benzina. Avem in schimb un Combi care porneste de la 29.714 euro.

Skoda Octavia RS AWD

Distribuie pe Facebook
mai multe