Noul A-Class e doar inceputul. Mercedes anunta alte sapte masini construite pe o platforma cu tractiune fata

Noul A-Class e doar inceputul. Mercedes anunta alte sapte masini construite pe o platforma cu tractiune fata
  • Mercedes a lansat de curand o noua generatie a modelului A-Class
  • Compania germana pregateste alte sapte automobile compacte
  • Vor fi introduse in premiera un A Sedan si GLB, potrivit zvonurilor
Distribuie pe Facebook

Mercedes a dezvaluit la inceputul acestei luni o noua generatie a modelului A-Class. Nemtii nu se vor opri insa aici cu lansarile compacte: vor introduce in perioada urmatoare cel putin alte sapte astfel de automobile.

Mercedes pregateste asaltul asupra segmentului compact. Nemtii au prezentat de curand o noua generatie a modelului A-Class, insa nu se vor opri aici. Ba dimpotriva: planuiesc introducerea a cel putin alte sapte astfel de automobile.

Si nu o spunem noi, ci chiar seful departamentului de design al companiei din Stuttgart. Totodata, Gorden Wagener a tinut sa ii asigure pe jurnalistii prezenti la evenimentul de lansare a hatch-ului care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 ca toate aceste variante de caroserie vor fi uluitoare.

Din pacate, oficialul Mercedes nu a precizat si numele modelelor care vor completa gama de compacte a nemtilor, insa exista mai multe ipoteze in acest sens. De exemplu, sunt multe voci care sustin oferirea in premiera a unui A-Class Sedan.

In acelasi timp, cea mai recenta generatie a hatch-ului care concureaza cu Audi A3 si BMW Seria 1 ar putea primi si o versiune break. Daca aceasta teorie se afla sub un mare semn de intrebare, probabilitatea ca producatorul din Stuttgart sa aduca in showroom-uri un nou CLA este extrem de mare.

CLA Shooting Brake, GLA sau B-Class sunt alte modele ca si confirmate pentru relansare. Apoi, familia de automobile compacte a nemtilor ar putea fi completata si cu un GLB, un soi de baby G-Class daca este sa dam crezare zvonurilor actuale.

Lasam acum in urma ipotezele cu privire la modul in care va evolua gama de produse accesibile a companiei din Stuttgart si revenim la certitudini. In speta la oferta celei mai recente generatii a lui A-Class, pe care Mercedes o va comercializa initial in compania a numi trei motorizari mari si late.

Printre acestea si o unitate turbo dezvoltata impreuna cu alianta Renault-Nissan-Mitsubishi. Este vorba, mai precis, despre o unitate pe benzina cu capacitatea cilindrica de doar 1.33 turbo, dar capabila sa dezvolte nu mai putin de 163 CP.

Tot la capitolul noutati absolute mai putem include si farurile MULTIBEAM LED, scaunele fata cu masaj ori configuratia cu doua display-uri de 10.25 inch fiecare la nivelul panoului de bord. De la clasele superioare vor proveni si sistemele active care transforma condusul semi-autonom in realitate.

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Mercedes A-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (74) Poze Mercedes A-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2018