Noul Astra K porneste de la 17.960 euro, anunta Opel

Noul Astra K porneste de la 17.960 euro, anunta Opel
  • Opel anunta preturile noului Astra K
  • Modelul german porneste de la 17.960 euro
  • Versiunea de baza ofera un 1.0 turbo
Distribuie pe Facebook

Cea de-a cincea generatie a popularului automobil de clasa compacta din Russelsheim ne dezvaluie astazi pretul sau de achizitie, plus costul catorva dintre echipamentele oferite in mod optional.

Disponibil la vanzare incepand cu toamna acestui an, noul Opel Astra K iti va scoate din buzunare un minimum 17.960 euro. In schimbul acestor bani, cea de-a cincea generatie a popularului automobil de clasa compacta din Russelsheim te va servi cu o motorizare turbo in trei cilindri, de un litru si 105 cai putere.

Preferi unitatile diesel in schimbul celor pe benzina? Atunci afla ca cea mai mica suma de bani pe care va trebui sa o platesti pentru a te bucura de serviciile gamei CDTI este de 20.260 euro. Suma care nu acopera decat un... propulsor CDTI cu capacitate cilindrica de 1.6 litri si putere maxima de 95 CP.

In cazul in care nici una dintre aceste optiuni nu te satisface pe deplin, atunci afla ca paleta de motoare a noului Astra K mai include si un 1.4 Turbo de 125 sau 150 CP, dar si un 1.6 CDTI cu 110 sau 136 CP. Nu, Opel nu a publicat nici macar un singur indiciu cu privire la pretul acestor versiuni de motorizare.

Stim, in schimb, ca cea de-a cincea generatie a popularului automobil de clasa compacta din Russelsheim iti va pune la dispozitie pentru un minimum de 1.150 de euro primele faruri Matrix LED ale segmentului compact - botezate IntelliLux LED si echipate cu opt segmente individuale per far.

Pentru o suma de 500+ de euro vei putea bifa sistemul cu camera frontala Opel Eye, care lucreaza impreuna cu tehnologiile (printre altele) Traffic Sign Assistant, Lane Keep Assist, respectiv Forward Collision Alert pentru un maximum de siguranta. Scaunele ergonomice testate si certificate AGR pornesc de la 390 euro.

Important de precizat, toate preturile mentionate de-a lungul ultimelor randuri sunt valabile pentru piata auto din Germania si includ taxele locale specifice.

Opel Astra 2016

Opel Astra 2016

Opel Astra 2016

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Opel Astra 2016
mai multe