Noul Audi S3 apare de nicaieri si ni se arata in primele fotografii reale. PLUS cati cai are motorul 2.0 turbo

Noul Audi S3 apare de nicaieri si ni se arata in primele fotografii reale. PLUS cati cai are motorul 2.0 turbo
  • Audi prezinta oficial noul model S3 Sportback
  • Rivalul lui M135i si A35 AMG vine cu 310 CP
  • Meniul estetic include diferite tuse sportive
Distribuie pe Facebook

Poriectat pentru a concura impotriva unor automobile precum BMW M135i si Mercedes A35 AMG, hot-hatch-ul companiei din Ingolstadt ar putea ajunge in showroom-uri, la vanzare, inainte de sfarsitul acestui an.

La mai putin de doua saptamani de la publicarea celor mai clare fotografii spion de pana acum, Audi a invitat o parte a presei de specialitate pentru a conduce si descoperi vizual urmatoarea generatie a modelului S3 Sportback. La evenimentul organizat in Insulele Azore au participat si jurnalistii Motor1, de la care...

... aflam ca hot-hatch-ul companiei din Ingolstadt, ce are ca principali rivali automobile precum BMW M135i si Mercedes A35 AMG, va gazdui in continuare in compartimentul motor un benzinar turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri si 310 CP.

Audi S3

Audi S3

Propulsorul in cauza, care ofera acum un cuplu maxim de aproximativ 400 Nm, lucreaza si de-aceasta data alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte, plus dublu ambreiaj. Un sistem de tractiune integrala quattro completeaza inclusiv fisa tehnica a noului Audi S3 Sportback, dupa cum reiese din primele informatii date publicitatii.

Astfel, este de asteptat ca hot-hatch-ul companiei din Ingolstadt, ce are ca principali rivali automobile precum BMW M135i si Mercedes A35 AMG, sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.7 secunde, ca pana acum, de altfel.

Din punct de vedere estetic, ei bine... propulsorul urmatoarei generatii a modelului S3 Sportback a primit din partea celor de la Audi o parte frontala agresiv stilizata, cu prize de aer de dimensiuni generoase. Totodata, din meniu nu lipsesc nici pragurile laterale proeminente, jantele din aliaj in cinci spite sau evacuarea cvadrupla.

Meniul interior ramane, momentan, un mister, insa hot-hatch-ul companiei din Ingolstadt, ce are ca principali rivali automobile precum BMW M135i si Mercedes A35 AMG, va beneficia de diferite accente sportive - comparativ cu varianta standard.

Audi S3

Audi S3

Audi S3

Audi S3

Audi S3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Audi S3
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2020