Audi a renuntat sa mai "ascunda" noul S3, asa ca toata lumea poate vedea acum cum arata hot-hatch-ul cu 300+ CP sub capota

Audi a renuntat sa mai "ascunda" noul S3, asa ca toata lumea poate vedea acum cum arata hot-hatch-ul cu 300+ CP sub capota
  • Noul Audi S3 a fost surprins complet necamuflat
  • Rivalul lui M135i si A35 AMG vine cu un design agresiv stilizat
  • Modelul de performanta va primi 320 - 330 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum BMW M135i sau Mercedes A35 AMG, automobilul de inalta performanta al companiei din Ingolstadt nu va debuta totusi - cel putin in mod oficial - mai devreme de primavara anului curent.

Surprins de-a lungul timpului in nenumarate filme si fotografii spion, uneori chiar fara niciun fel de camuflaj la exterior, noul Audi A3 revine astazi in lumina reflectoarelor. De aceasta data insa, rolul actorului principal ii revine variantei de performanta S3, scoasa la randul ei in teste cu caroseria in cinci portiere... complet necamuflata, spre deliciul fanilor genului.

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum BMW M135i sau Mercedes A35 AMG, hot-hatch-ul companiei din Ingolstadt iese in evidenta printr-o parte frontala complet restilizata, cu o grila a radiatorului si prize de aer de dimensiuni mai mult decat generoase.

Tratamentul specific versiunii Audi S3 continua, cel putin in cazul de fata, cu patru jante in cinci spite, o evacuare cvadrupla si, nu in ultimul rand, un spoiler spate cu difuzor inclus. Meniul interior ramane, momentan, un mare mister, dar nu trebuie sa fii un mare geniu pentru a realiza ca acesta va cuprinde si o pereche de scaune fata sport, plus ceasuri de bord specifice.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, hot-hatch-ul companiei din Ingolstadt ar putea iesi la vanatoare de BMW-uri M135i si Mercedes-uri A35 AMG alaturi de un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, despre care se spune ca va dezvolta 320 - 330 CP.

Din peisaj nu vor lipsi, de asemenea, nici cutia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj sau sistemul de tractiune integrala quattro, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze mai mult de 4.5 secunde. Aparent, lansarea variantei de performanta Audi S3 va avea loc in cursul anului curent, cel mai devreme la Salonul de la Geneva din martie.

Audi S3 - Primele poze

Audi S3 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2020