Noul Audi S3 isi face aparitia si intr-o versiune cu cinci usi

Noul Audi S3 isi face aparitia si intr-o versiune cu cinci usi
Lansata initial intr-o versiune cu trei portiere, cea mai noua generatie a modelului Audi S3 va fi in curand disponibila la vanzare si intr-o varianta cu cinci usi, cunoscuta sub numele de Sportback.
Distribuie pe Facebook

Asemeni versiunii cu trei portiere, noul Audi S3 in cinci usi este pus in miscare de un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si capacitate de doi litri, capabil sa ofere la apasarea acceleratiei un total de pana la 300 cai putere si 380 Newton-Metri. Astfel, atunci cand se opteaza pentru cutia S tronic cu sase rapoarte, sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in fix cinci secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 250 kilometri pe ora.

Audi S3 Sportback

Audi S3 Sportback

Tot cu o limitare electronica la 250 kilometri pe ora ne intalnim si in cazul variantei cu transmisie manuala in sase trepte, cei care vor opta pentru aceasta alegere fiind insa nevoiti sa se multumeasca cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 5.5 secunde. In ceea ce priveste consumul de carburant, acesta variaza intre 6.9 si 7.0 litri de benzina la suta de kilometri, ceea ce reprezinta o imbunatatire cu 1.5 litri / 100 kilometri comparativ cu generatia precedenta.

Audi S3 Sportback

Audi S3 Sportback

Si tot comparativ cu generatia precedenta, noul Audi S3 Sportback este cu pana la 70 de kilograme mai putin, caracteristica ce se datoreaza in special utilizarii materialelor ultra-usoare la nivelul caroseriei. De asemenea, spre deosebire de versiunea standard, varianta de inalta performanta a ulitmului Audi A3 se mai bucura - pe langa motorizarea special conceputa, si de suspensie mai joasa cu circa 25 de milimetri, respectiv sistem de franare cu discuri de 340 de milimetri.

Audi S3 Sportback

Audi S3 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Audi S3 Sportback
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2013