Noul BMW M2 Coupe promite 400 CP si performante de M3

Noul BMW M2 Coupe promite 400 CP si performante de M3
  • Noul BMW M2 Coupe soseste pe piata in 2015
  • Propulsia va fi asigurata de un I6 turbo de 3.0 litri
  • Valorile maxime ar putea numara 400 cai putere
Distribuie pe Facebook

Asteptat sa-si faca aparitia pe piata in cursul anului viitor, inlocuitorul modelului 1M Coupe promite sa le rada in fata rivalilor sai directi de la Audi si Mercedes.

Vesti bune pentru fanii modelelor de inalta performanta si dimensiuni compacte. Presati de filmele si fotografiile spion ce au tot circulat pe internet in ultima perioada de timp, bavarezii de la BMW s-au vazut nevoiti sa recunoasca intr-un final, in mod oficial, ca lucreaza la dezvoltarea unui M2 Coupe.

Declaratie ii apartine chiar lui Friedrich Nitschke, seful diviziei BMW M anuntand in cadrul unui interviu acordat publicatiei britanice Autocar si ca "400 este numarul magic". Indiferent de ce anume inseamna acest lucru, un lucru este cert: sursa de proveninenta a puterii maxime o reprezinta o noua unitate turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, ce se va regasi si sub capota urmatoarei generatii a limuzinei Seria 7.

La fel ca si in cazul predecesorului sau, viitorul BMW M2 Coupe va fi oferit alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune spate. Pentru cei care viseaza insa la un plus de sportivitate, lista cu optiuni disponibile va include de-aceasta data si o cutie DCT cu sapte trepte de viteza - de unde si cele numai 4.4 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h.

Surprizele nu se opresc totusi aici. Conform informatiilor disponibile la acest moment, modelul de inalta performanta si dimensiuni compacte din Munchen va dispune si de o versiune xDrive, in functie de piata pe care va fi comercializat.

Noul BMW M2 Coupe va ajunge in showroom-urile producatorului bavarez de automobile incepand cu ultima parte a anului viitor, la un pret inca necunoscut. Din 2016, clientii vor avea la dispozitie, de asemenea, si o varianta Cabriolet. Indiferent de alegerea facuta, este de asteptat ca meniul estetic sa propuna, printre altele, si spoilerele fata / spate agresiv stilizate, aripi laterale proeminente, jante de dimensiuni generoase si accesorii unice pentru interior.

BMW M2 Coupe - Ipoteza de designAsa ar putea arata la exterior noul BMW M2 Coupe.

BMW M2 Coupe - Ipoteza de designCredit Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2014