Noul BMW M3 costa in Romania de la 75206 Euro cu TVA

Noul BMW M3 costa in Romania de la 75206 Euro cu TVA
  • Noul BMW M4 Coupe costa 76508 Euro cu TVA inclus
  • Noul BMW M3 Sedan costa 75206 Euro cu TVA inclus
  • Clientii pot plasa comenzi de acum la dealerii BMW din Romania
Distribuie pe Facebook

Iubitorii de viteza, calitate si eficienta pot de acum sa comande noile BMW M3 si M4 la preturi care incep de la 60650 Euro + TVA.

Dupa ce le-ati mai vazut in imagini si filme, noile BMW-uri M3 si M4 pot fi comandate de acum si in Romania. Daca pana acum, nu exista varianta M4, la fel numindu-se si versiunea sedan, cabrio si coupe, cu noua generatie BMW a numit versiunea coupe si cabrio Seria 4, in timp ce Seria 3 a ramas numai varianta sedan si, poate, pe viitor si varianta break. Motiv pentru care M3-ul in doua portiere se numeste acum M4.

In Romania, clientii pot comanda noul M3 Sedan la un pret de 60650 Euro plus TVA, adica la un pret de 75206 Euro. Iar noul BMW M4 Coupe poate fi comandat la un pret de 61700 Euro plus TVA, adica 76508 Euro.

Preturi BMW M3 si M4

"Patru generatii BMW M3 au combinat genele din motorsport si posibilitatea de utilizare cotidiana cu un concept general plin de emotie", a explicat Dr. Friedrich Nitschke, presedintele BMW M GmbH. "BMW M3 Sedan si BMW M4 Coupe reprezinta un angajament continuu fata de aceasta filosofie. Motorul este punctul central al fiecarui model M, iar noul propulsor turbo cu sase cilindri, care se afla in echiparea celor doua automobile, combina calitatile unui motor aspirat capabil sa urce in turatii cu punctele forte ale tehnologiei de turbocompresie. Conceptul designului ultrausor a realizat o reducere a masei cu aproximativ 80 de kilograme fata de precedentul M3. BMW M3 si BMW M4 transfera tehnologia specifica motorsportului de pe circuit pe sosea, iar miile de tururi efectuate pe legendara bucla Nordschleife de la Nürburgring - cel mai dificil circuit de curse din lume - au pregatit noile modele pentru aceasta tranzitie. Activitatea de dezvoltare, alimentata de meticulozitate si pasiune, a sustinut crearea celor doua automobile sport de inalta performanta, care stabilesc noi standarde in ceea ce priveste conceptul general, precizia si agilitatea."

Dezvoltat special pentru noile BMW M3 Sedan si BMW M4 Coupe, motorul cu sase cilindri dispusi in linie, caracterizat de turatii inalte si tehnologie M TwinPower Turbo, produce o putere maxima de 431 CP. Vechea generatie de BMW M3 avea motor V8 de 420 cp si 4000 cmc. Cuplul maxim de 550 Nm este disponibil pe o plaja larga de turatii si depaseste performantele precedentului BMW M3 cu aproximativ 40%. In plus, motorul a inregistrat o reducere a consumului de combustibil si a emisiilor cu aproximativ 25%. Atat BMW M3 Sedan, cat si BMW M4 Coupe realizeaza sprintul de la 0 la 100 km/h in 4,1 secunde (cu transmisia optionala M cu dublu ambreiaj, cu sapte trepte).

Preturi BMW M3 si M4

Preturi BMW M3 si M4

Distribuie pe Facebook
mai multe