Noul BMW X4 M40i ni se arata inaintea debutului sau oficial

Noul BMW X4 M40i ni se arata inaintea debutului sau oficial
  • Primele imagini oficiale ale noului BMW X4 M40i au ajuns pe internet
  • Modelul bavarez ascunde sub capota o unitate turbo de trei litri si 360 de cai putere
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza 4.9 secunde in cazul de fata
Distribuie pe Facebook

Primele imagini oficiale ale noului BMW X4 M40i au dat buzna pe internet weekend-ul acesta, dezvaluindu-ne crossover-ul sport bavarez din aproape toate unghiurile interioare si exterioare.

Multumita publicatiei belgiene Autotijd, astazi iti putem spune ca gama BMW este pe cale sa se inmulteasca cu un nou membru. Si un vorbim chiar de un oarecare membru, viitorul model pregatit de bavarezi purtand cu mandrie logo-ul diviziei M Performance.

Dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, vorbim despre un X4 M40i a carei atractie principala o reprezinta - fara dar si poate - motorizarea turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri.

360 de cai putere si 465 de Newton-Metri sunt valorile maxime livrate de cutia automata in opt trepte tuturor celor patru roti, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in numai 4.9 secunde. Viteza maxima? Limitata la 250 de kilometri pe ora, bineinteles!

BMW X4 M40i - Primele pozeBMW X4 M40i - Primele poze

BMW X4 M40i - Primele poze

Detaliile referitoare la modul in care s-au adaptat suspensia, respectiv sistemul de franare noilor performante lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care nu putem face altceva decat sa ne indreptam atentia catre partea estetica.

Parte estetica ce aduce in prim plan, deloc surprinzator, o pereche de spoilere agresiv stilizate, un set de jante de dimensiuni generoase, dar si accente de argintiu la nivelul capacelor din dotarea oglinzilor retrovizoare.

Asta, bineinteles, daca vorbim despre departamentul exterior. In ceea ce priveste meniul interior, volanul multifunctional in trei spite - ce gazduieste inclusiv padele pentru schimbarea treptelor de viteza, reprezinta principala imbunatatire notabila a BMW-ului X4 M40i.

BMW X4 M40i despre care mai multe informatii oficiale, precum cele aflate in stransa legatura cu disponibilitatea sau pretul de achizitie, vom afla in perioada imediat urmatoare.

BMW X4 M40i - Primele poze

BMW X4 M40i - Primele poze

BMW X4 M40i - Primele poze

BMW X4 M40i - Primele poze

Sursa Foto: autotijd.be

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze BMW X4 M40i - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2015