Noul BMW X7 a debutat oficial. E diferit de tot ce vand bavarezii acum

Noul BMW X7 a debutat oficial. E diferit de tot ce vand bavarezii acum
  • Noul BMW X7 a debutat oficial
  • E diferit de tot ce vand bavarezii acum
Distribuie pe Facebook

Programat sa ajunga pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, inainte de sfarsitul anului 2022, respectivul model promite sa starneasca multiple controverse. In special din pricina design-ului ce caracterizeaza acum partea frontala a caroseriei cu cinci portiere.

Deconspirat de o fotografie scapata - pe internet, cu doar cateva zile in urma, noul BMW X7 a renuntat, luni, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Privit de la exterior spre interior, respectivul model se remarca numaidecat prin design-ul complet redesenat al partii frontale - ce va starni multiple controverse din cauza farurilor duble proaspat aparute in peisaj, numeroase modificari fiind insa operate si la nivelul spoilerului, dar si grilei, disponibila acum intr-o versiune iluminata.

BMW X7 Facelift

BMW X7 Facelift

Rivalul SUV-ului comercializat de Mercedes sub numele de GLS se mai poate lauda atat cu blocuri optice posterioare modificate, cat si cu jante din aliaj restilizate, ce masoara, in premiera absoluta, pana la 23 de inch. De cealalta parte a portierelor - in cabina, clientii vor descoperi si doua ecrane unite intr-o rama curbata: unul cu o diagonala de 12.3 inch, celalalt de aproape 15 inch.

Acelasi BMW X7 a mai pregatit si noi guri de ventilatie, o consola centrala, plus un schimbator de viteze redesenate, tapiterie vegana Sensafin si lumini ambientale cu logo-ul modelului bavarez. Lista elementelor proaspat aparute in peisaj cuprinde - conform primelor informatii si detalii oficiale, inclusiv o varianta M60i, ce va pune la dispozitia cumparatorilor sai, asemeni vechiului M50i, un motor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.4 litri - ce ofera undeva in jurul a 530 de cai putere.

Pachetul specific respectivului SUV continua cu doua unitati I6 de 3.0 litri - un diesel de 340 CP botezat xDrive40d si un benzinar de 380 de cai putere, comercializat sub indicativul xDrive40i. Fiecare propulsor ce insoteste rivalul actualului Mercedes GLS se bucura de prezenta tehnologiei MHEV, sinonima cu un plus de 12 CP si lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte.

BMW X7 Facelift

BMW X7 Facelift

BMW X7 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (177) Poze BMW X7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2022