Noul BMW X7 a debutat oficial. E diferit de tot ce vand bavarezii acum. Cat costa in Romania

Noul BMW X7 a debutat oficial. E diferit de tot ce vand bavarezii acum. Cat costa in Romania
  • Noul BMW X7 a debutat oficial
  • E diferit de tot ce vand bavarezii acum
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED. Plus un display curbat masiv - impartit in doua zone de lucru diferite.

Prezentat publicului larg cu mai bine de noua saptamani si jumatate in urma - inca din a doua parte a lunii lui aprilie, noul BMW X7 a fost lansat de curand, chiar zilele trecute, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la aproximativ 91.154 de euro, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul oficial al importatorului local.

BMW X7 Facelift

BMW X7 Facelift

Comercializata sub indicativul xDrive40i, varianta de baza a respectivului produs isi intampina clientii in compania unui motor cu sase cilindri in linie si tehnologie mild-hibrid pe 48 de volti, proiectat pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 381 CP. Plus 520 Nm - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

De un propulsor cu o capacitate de trei litri si tehnologie MHEV se bucura, mai mult ori mai putin surprinzator, si versiunea intermediara xDrive40d - caracterizata atat de putere maxima de 352 de cai, cat si de un pret de pornire de 94.308 euro. Dupa cate indica, din nou, configuratorul de pe site-ul oficial al importatorului local.

O savoare de performanta pe nume M60i - acompaniata de o unitate V8 de 4.4 litri, cu 530 CP, 750 Nm si, inca o data, daca mai trebuia precizat, tehnologie mild-hibrid pe 48 de volti, completeaza, intr-un final, ofera in materie de motorizari a proaspat lansatului BMW X7. Nota de plata a respectivei arome: 118.941 euro.

BMW X7 Facelift

BMW X7 Facelift

BMW X7 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (177) Poze BMW X7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Iunie 2022