Noul BMW X7 a debutat oficial. E diferit de tot ce vand bavarezii acum. Cum arata in realitate

Noul BMW X7 a debutat oficial. E diferit de tot ce vand bavarezii acum. Cum arata in realitate
  • Noul BMW X7 a debutat oficial
  • E diferit de tot ce vand bavarezii acum
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, nota de plata porneste de la suma de 97.700 de euro - conform configuratorului oficial.

Dezvelit oficial cu numai 14 zile in urma, la jumatatea lunii trecute, noul BMW X7 nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Ba dimpotriva: privit de la exterior, acesta se remarca in special prin design-ul complet redesenat al partii din fata - ce ofera un set de faruri duble si o grila iluminata, printre altele.

Seria vestilor mai mult sau mai putin bune, de la persoana la persoana, continua cu o pereche de blocuri optice posterioare modificate si jante din aliaj cu diametrul ce masoara - in premiera absoluta, 23 de inch.

BMW X7 Facelift

BMW X7 Facelift

La interior, de cealalta parte a portierelor, reteta specifica noului BMW X7 cuprinde inclusiv tapiterie vegana, plus guri de ventilatie restilizate. Din peisaj nu lipsesc, asa cum precizam si anterior, nici display-urile unite intr-o rama cu design curbat - unul cu o diagonala de 12.3 inch, celalalt de aproape 15 inch, aparent.

Nota de plata caracteristica pietei din Germania porneste - daca mai trebuia, inca o data, mentionat, de la suma de 97.700 de euro, clientii urmand sa aiba la dispozitie o gama variata de unitati diesel si pe benzina.

Altfel spus, noul BMW X7 va fi disponibil la vanzare in doua variante I6 - ambele cu o capacitate de trei litri: un xDrive40d de 340 CP si un xDrive40i cu 380 CP, acestora alaturandu-li-se o versiune cu opt cilindri in V, denumita M60i, de 4.4 litri si 530 CP. Fiecare motor se bucura de beneficiile tehnologiei MHEV, anunta bavarezii.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (177) Poze BMW X7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2022