Noul Buick Regal GS ne ofera o prima impresie despre cum va arata viitorul Insignia OPC. FOTO

Noul Buick Regal GS ne ofera o prima impresie despre cum va arata viitorul Insignia OPC. FOTO
  • Buick a lansat pe piata din China o versiune de inalta performanta a modelului Regal
  • Aceasta ar putea influenta modul in care va arata urmatoarea generatie a lui Opel Insignia OPC
Distribuie pe Facebook

Nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Atat in China, cat si in SUA, vechiul Opel Insignia a fost vandut de compania General Motors sub denumirea Buick Regal.

Ei bine, situatia nu s-a schimbat nici in cazul noului model, chiar daca producatorul german de automobile a devenit de curand parte a portofoliului francez PSA Peugeot Citroen.

Si mai interesant este ca ultima generatie a lui Buick Regal a primit, momentan doar in Asia, o versiune de inalta performanta GS, al carei corespondent in Europa este varianta OPC.

Desigur, sansele ca viitorul Insignia OPC sa imparta cu fratele din China motorul V6 de 3.6 litri si 310 CP tind catre zero, insa intre cele doua modele ar putea exista mai multe asemanari vizuale.

Altfel spus, si versiunea de inalta performanta a automobilului Opel ar putea dispune de pachetul aerodinamic si jantele din aliaj alaturi de care Buick livreaza noul sau Regal GS.

La fel se va intampla, cel mai probabil, si cu interiorul, care se bucura in cazul de fata de un volan cu parte inferioara plata, scaune cu suport lateral marit si, totodata, cusaturi contrastante.

In ceea ce priveste propulsia, exista o oarecare posibilitate ca viitorul Insignia OPC sa treaca la un motor in patru cilindri, capabil sa produca o putere maxima comparabila cu cea a vechiului model.

Unele voci sustin, in schimb, ca versiunea de inalta performanta a celebrului automobil Opel de clasa medie nu va renunta asa de usor la unitatea V6 de 2.8 litri folosita de generatia anterioara.

Oricare va fi solutia aleasa de nemti, se pare ca aceasta va 'trage' alaturi de o cutie automata cu opt trepte de viteza si, totodata, un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului.

Noul Opel Insignia OPC este asteptat sa debuteze public in cursul anului viitor, la unul dintre saloanele vedeta ale Europei - Geneva, intre 8 si 18 martie, sau Paris, intre 4 si 14 octombrie.

Buick Regal GS

Buick Regal GS

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2017