Noul Cadillac CTS - Primele detalii tehnice

Noul Cadillac CTS - Primele detalii tehnice
Am vazut deja cum arata noul Cadillac CTS, am cazut cu totii de acord ca avem de-a face cu un design extrem de reusit, ceea ce inseamna ca nu a mai ramas decat un singur lucru de lamurit: sa aflam ce se ascunde sub caroseria atent restilizata a modelului american.
Distribuie pe Facebook

Urmand a intra in productia de serie incepand cu toamna acestui an, cea mai noua generatie a modelului Cadillac CTS va fi disponibila in compania unei game de motorizari formata din numai trei motoare, toate alimentate cu ajutorul benzinei.

Intr-o alta ordine de idei, rivalul germanilor Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class se va bucura in versiunea de baza de un propulsor turbo cu o capacitate cilindrica de doi litri, numai bun pentru a livra celui aflat la volan aproximativ 272 cai putere si 400 Newton-Metri. De asemenea, viitorii clienti vor putea opta si pentru o varianta cu motor V6 aspirat de 3.6 litri, capabila sa ofere undeva in jurul a 321 cai putere si 373 Newton-Metri.

Cadillac CTS - Galerie Foto

Vestile bune insa abia acum sosesc. Chiar daca pana la aparitia versiunii de inalta performanta CTS-V va mai trece o buna perioada de timp, devoratorii de automobile in patru usi cu performante caracteristice modelelor sport vor avea la dispozitie o varianta denumita VSport, ce ascunde sub capota un potent V6 twin-turbo de 3.6 litri, ce dezvolta nu mai putin de 420 cai putere si 583 Newton-Metri.

Se adauga pe lista cu specificatii tehnice si o transmisie automata cu opt rapoarte, iar primii 96 km/h vin dupa doar 4.6 secunde! De asemenea, performanta este asigurata in cazul de fata si de sistemul de franare marca Brembo, suspensia Magnetic Ride Control, plus diferentialul electronic cu alunecare limitata, echipamente oferite inca din echiparea standard!

Cadillac CTS - Galerie Foto

Revenind insa la celelalte doua modele trebuie precizat ca, spre deosebire de noul CTS VSport - care vine la pachet exclusiv cu tractiune spate, atat versiunea 2.0 turbo, cat si varianta cu motor V6 aspirat poate fi echipata fie cu un sistem de tractiune spate, fie cu un sistem de tractiune integrala. De asemenea, spre deosebire de noul CTS Vsport, celelalte doua versiuni pe benzina se bucura de prezenta unei transmisii automate cu sase rapoarte, unitatea cu opt trepte regasindu-se insa si in meniul variantei cu motor V6 aspirat si sistem de tractiune integrala.

Cadillac CTS - Galerie Foto

Asa cum era de asteptat, ultima generatie a modelului Cadillac CTS mai promite si o reducere a greutatii - comparativ cu predecesorul sau, dar si o sumedenie de noi sau deja consacrate tehnologii care sa-ti faca viata mai usoara la elegantul bord al automobilului american.

Cadillac CTS - Galerie FotoCadillac CTS - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Cadillac CTS - Galerie Foto
mai multe