Noul Chevrolet Camaro aduce muscle car-ul in secolul XXI

Noul Chevrolet Camaro aduce muscle car-ul in secolul XXI
  • Chevrolet prezinta cea de-a sasea generatie legendarului Camaro
  • Gama de motorizari ofera acum inclusiv un 2.0 turbo cu 270 CP
  • Pe plant tehnic, surpriza o reprezinta frana de parcare electronica
Distribuie pe Facebook

Cea de-a sasea generatie a legendarului automobil sport de peste Ocean ne intampina cu o motorizare turbo de doi litri si in patru cilindri, plus multe alte surprize.

Prezentat in premiera mondiala chiar la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui eveniment organizat special in orasul american Detroit, noul Chevrolet Camaro iese in evidenta printr-un aspect exterior familiar, ce imparte numeroase elemente stilistice atat cu modelul anterior, cat si cu prototipul pe care l-ai putat admira cu ocazia filmului Transformers 4.

Nici despre departamentul interior nu se poate spune, de asemenea, ca ar fi suferit cine stie ce mari schimbari vizuale, principala imbunatatire adusa aici de cea de-a sasea generatie a legendarului muscle car de peste Ocean constand in ceasurile de bord configurabile si... exact, ai citit / vazut bine!, frana de stationare electronica.

Noul Chevrolet Camaro

Noul Chevrolet CamaroNoul Chevrolet Camaro

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Chevrolet Camaro impresioneaza atat prin materialele ultra-usoare folosite la constructia sa - de unde si minusul de peste 90 de kilograme comparativ cu modelul anterior, cat si prin caroseria testata in tunelul de vant vreme pe 350 de ore pentru o performanta aerodinamica cat mai apropiata de cea perfecta.

Principala surpriza se regaseste insa la nivelul gamei de motorizari, acolo unde cea de-a sasea generatie a legendarului muscle car de peste Ocean socheaza cu al sau propulsor turbo in patru cilindri de doi litri, capabil sa produca un total de 275 CP si 400 Nm - cu 90% din cuplul maxim disponibil intre 2.100 si 3.000 rotatii per minut.

Daca ai jurat totusi credinta eterna motorului aspirat, atunci afla ca visele tale vor fi indeplinite fie de un V6 de 3.6 litri si 335 CP, fie de un V8 de 6.2 litri si 455 CP. In functie de alegerea finala, noul Chevrolet Camaro iti va pune la dispozitie pentru livrarea valorilor maxime catre rotile spate ori o cutie manuala cu sase trepte, ori una automata cu opt.

Asemeni modelului anterior, cea de-a sasea generatie a legendarului muscle car de peste Ocean adopta o suspensie activa de tip Magnetic Ride Control, care isi ajusteaza automat amortizoarele magnetoreologice din dotare in functie de suprafata si conditiile de drum.

Noul Chevrolet Camaro

Noul Chevrolet Camaro

Noul Chevrolet Camaro

Noul Chevrolet Camaro

Noul Chevrolet Camaro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (67) Poze Noul Chevrolet Camaro
mai multe