Noul Citroen DS5 saluta iubitorii de automobile fashion

Noul Citroen DS5 saluta iubitorii de automobile fashion
Desi pana la Shanghai Motor Show a mai ramas o singura zi, iata ca francezii de la Citroen nu au mai rezistat tentatiei si au sosit deja cu primele fotografii oficiale ale noului DS5. Prima impresie? Iubitorii de automobile fashion vor simti batai accelerate ale inimii si vor acuza opriri temporare ale respiratiei.
Distribuie pe Facebook

Daca in segmentul hatchback-urilor constructorii auto se lauda cu preturi accesibile si valori reduse ale consumului de carburant, respectiv emisiilor de CO2, francezii de la Citroen au o viziune cu totul aparte. Iar noul-si-atragatorul DS5 reprezinta dovada perfecta in acest sens.

Noul Citroen DS5 saluta iubitorii de automobile fashion

Programat pentru a debuta in premiera mondiala la Shanghai Motor Show 2011, cel mai nou reprezentant al gamei DS se lauda cu un design neconventional, ce ne aduce aminte tuturor de spectaculosul concept C-SportLounge. Liniile agresive si formele futuriste isi dau mana pentru prima oara, rezultatul final fiind un aspect capabil sa te lase fara de suflare. Principalele atractii? Se poate spune cu usurinta ca intregul exterior reprezinta in sine o atractie, insa noul Citroen DS5 se va remarca inca de la prima aparitie in special prin partea frontala exotica, partea spate atent-sculptata, linia plafonului similara unui coupe si nu in ultimul rand, prin jantele cu design unic, ce masoara nu mai putin de 19 inci. Altfel spus, noul Citroen DS5 este un automobilul ca nici un altul.

Noul Citroen DS5 saluta iubitorii de automobile fashion

Iar aceasta caracteristica greu de regasit in lumea auto de astazi se regaseste si la interior, acolo unde caracterul carismatic al hatchback-ului in cinci usi este redat cel mai bine de materialele premium. Asa cum se poate observa si in superba galerie foto, modelul francezilor beneficiaza de insertii de piele si accente de lemn, aplicate de-a lungul unor linii si forme ce par sa vina tocmai din viitor. Iar daca asta nu te-a convins, butonul inscriptionat cu magicul START este gata sa aduca interiorul la viata, in timp ce schimbatorul de viteze afirma prin aspectul sau ca ar fi ruda cu maneta unui avion de vanatoare.

Noul Citroen DS5 saluta iubitorii de automobile fashion

Sub capota, noul-si-atragatorul Citroen DS5 este echipat cu un propulsor diesel in patru cilindri care, cu ajutorul unui motor electric montat in partea din spate a masinii, livreaza celui aflat la volan nu mai putin de 200 cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Citroen DS5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2011