Noul concurent al lui Passat, la vanzare si in Romania. Clientii primesc un discount de pana la 5.906 euro

Noul concurent al lui Passat, la vanzare si in Romania. Clientii primesc un discount de pana la 5.906 euro
  • Hyundai lanseaza si pe piata din Romania versiunea imbunatatita a actualului i40, prezentata in 2018
  • Preturi de lista pornesc de la 25.050 de euro, insa clientii pot obtine reduceri de pana la 5.906 euro
  • Gama de motorizari este formata din numai doua unitati, ambele de 1.6: un diesel de 136 CP si un benzinar cu 135 CP
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde o larga varietate de dotari, printre care si blocuri optice cu tehnologie LED, climatizare automata cu reglare separata stanga/dreapta ori scaune fata cu functie de incalzire.

Anuntata chiar in toamna anului trecut, versiunea imbunatatita a actualului Hyundai i40 a fost lansata zilele acestea si pe piata auto din Romania. Preturile de lista pornesc de la 25.050 de euro insa, pentru o perioada limitata de timp, clientii vor beneficia de un discount de pana la 5.906 euro.

2019 Hyundai i40

Suma minima de achitat coboara astfel pana la 19.385 de euro, in schimbul careia este oferita echiparea Highway Pack+. Intr-o alta ordine de idei, blocurile optice cu tehnologie LED, climatizarea automata cu reglare separata stanga/dreapta ori scaunele fata cu functie de incalzire sunt standard.

Fara costuri suplimentare sunt livrate, de altfel, si jantele din aliaj pe 17 inch, bancheta spate rabatabila, torpedoul refrigerat, dar si senzorii de parcare fata/spate. La fel se intampla, de asemenea, si in cazul suspensiei cu amortizoare autoreglabile, respectiv sistemului de navigatie.

Pentru putin peste 3.000 de euro in plus, versiunea imbunatatita a actualului Hyundai i40 este disponibila in echiparea Supreme+, care promite un plus de confort multumita scaunelor fata "accesorizate" atat cu o functie de reglare electrica si suport lombar, cat si cu o functie de ventilatie.

In varful gamei regasim modelul Supreme Pack+ 7 DCT, singura optiune pusa la dispozitie clientilor care vor sa beneficieze de o cutie automata. Totodata, aceasta mai ofera in schimbul unui pret de lista 30.939 de euro (24.487 de euro cu reducere) si Keyless entry/start system cu buton de pornire/oprire.

La final, trebuie precizat ca gama de motorizari este formata in cazul de fata din doua unitati cu capacitatea cilindrica de 1.6 litri: una pe benzina, de 135 CP, pentru echiparea Highway Pack+ si una diesel cu 136 pentru celelalte doua modele, in speta Supreme+ si Supreme Pack+ 7 DCT.

2019 Hyundai i40

2019 Hyundai i40

2019 Hyundai i40

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze 2019 Hyundai i40
mai multe