"Noul Defender va fi cel mai bun off-roader din istorie." Cel putin asa promit cei de la Land Rover

"Noul Defender va fi cel mai bun off-roader din istorie." Cel putin asa promit cei de la Land Rover
  • Land Rover a promis ca noul Defender va fi cel mai bun off-roader din istorie
  • Aceasta va beneficia de mai multa tehnologie chiar si decat noul Discovery
  • Modelul este asteptat sa debuteze in 2019
Distribuie pe Facebook

Land Rover a declarat ca noul Defender va fi cel mai tehnologizat model care a parasit vreodata portile uzinei din Solihull. Acesta va debuta oficial in 2019.

Defender este indiscutabil unul dintre cele mai cunoscute modele ale englezilor de la Land Rover. De-a lungul anilor acesta si-a facut milioane de fani, care au fost extrem de dezamagiti atunci cand constructorul englez a declarat ca opreste productia legendarului model.

Dupa mai multe insistente si studii, englezii au declarat ca vor produce o noua generatie Defender, care potrivit ultimelor informatii, va fi cel mai bun off-roader din istorie. Daca auzeam acest lucru de la alt producator de automobile, probabil ca eram putin sceptici, dar venind din partea celor de la Land Rover, este cu totul altceva.

Pentru a fi intr-adevar un etalon, noul Defender va fi "inundat" cu tehnologie de ultima ora, si va beneficia de mai multe imbunatatiri menite sa infrunte orice obstacol. Astfel, motorul va fi montat longitudinal, cutia de transfer va fi separat, si chiar daca sasiul va fi imprumutat de la modelele actuale Range Rover, intreaga caroserie va fi ceva mai compacta, lucru care va imbunatati manevrabilitatea.

Mai mult decat atat, design-ul a fost finalizat cu ceva timp in urma, iar seful Jaguar Land Rover, Dr. Ralf Speth, chiar declara ca a condus deja mai multe prototipuri ale acestui model.

Noul Defender va fi mult mai usor decat generatie pe care o inlocuieste, in mare parte datorita folosirii aluminiului din abundenta, si pentru un plus de originalitate, va beneficia de o suspensie independenta traditionala, cu arcuri din otel.

Sub capota ar urma sa se regaseasca gama de motorizari Ingenium a grupului JLR, compusa din propulsoare diesel si pe benzina, care isi vor transmite puterea prin intermediul unor transmisii manuale sau automate.

Distribuie pe Facebook
mai multe