Noul Dodge Charger Mopar Edition pare gata de atac!

Noul Dodge Charger Mopar Edition pare gata de atac!
Daca la mijlocul saptamanii trecute americanii de la Dodge ne ispiteau cu o prima schita artistica a viitorului Charger Mopar Edition, iata ca astazi constructorul de peste Ocean ne ofera primele fotografii si detalii oficiale ale noii sale creatii.
Distribuie pe Facebook

Urmand a debuta in premiera mondiala la New York Auto Show 2011, musculosul sedan in patru usi se va remarca inca de la prima aparitie multumita unui paintjob unic, ce combina nuanta exterioara Pitch Black cu dungile racing de culoare Mopar Blue. De asemenea, designul sinistru cu care se poate lauda impresionantul Dodge Charger Mopar Edition este amplificat si de grila frontala revizuita, respectiv de jantele pe 20 inci vopsite in negru. La interior, viitorii clienti vor fi tratati cu scaune imbracate in piele Katzkin, cusaturi in acelasi Mopar Blue, schimbator de viteze cu design unic, pedale din aluminiu, covorase Mopar si diverse accente metalice, in timp ce o placuta numerotata care sa iti (re)aminteasca mereu cat de speciala este masina pe care o conduci nu va lipsi de pe panoul de bord.

Sub capota, impunatorul Dodge Charger Mopar Edition ascunde un motor urias in opt cilindri, cu o capacitate de 5.7 litri, capabil sa produca nu mai putin de 370 cai putere si 535 Nm. Echipat cu o transmisie automata in cinci trepte, cel mai nou model al constructorului american poate accelera de la 0 la 100 km/h in putin peste cinci secunde. Asa cum era de asteptat, suspensia imbunatatita si sistemul performant de franare nu lipsesc din lista cu ingrediente.

Important de specificat: Noul-si-impresionantul Dodge Charger Mopar Edition va fi produs intr-o serie limitata ce va numara doar 1.000 de exemplare. Pretul de pornire? Doar 39.750 dolari!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2011