Noul Escalade a ajuns mai devreme pe net. Pozele pe care sefii Cadillac le vor sterse de urgenta

Noul Escalade a ajuns mai devreme pe net. Pozele pe care sefii Cadillac le vor sterse de urgenta
  • Noul Cadillac Escalade a ajuns mai devreme pe internet
  • Viitorul SUV de lux ni se arata complet necamuflat
  • Debutul oficial va avea loc in cursul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii ce surprind urmatoarea generatie a modelului Cadillac Escalade fara niciun fel de camuflaj interior sau exterior au ajuns pe internet in cursul acestei dimineti.

Anuntat cu surle si trambite acum mai bine de cinci ani, in toamna lui 2013, actualul Escalade se pregateste sa-si ia ramas bun de la fani si industrie. O demonsteaza aceste imagini spion realizate intr-una dintre fabricile Grupului General Motors si publicate recent pe internet, care surprind viitoarea generatie a celebrului SUV de la Cadillac fara niciun fel de camuflaj interior sau exterior.

Programat sa ajunga in showroom-urile companiei chiar in lunile urmatoare, automobilul in cauza scoate la iveala un design simplist, dar impunator in acelasi timp, cu o grila masiva a radiatorului in prim plan.

Dar si mai interesant este aspectul blocurilor optice frontale, cea de-a cincea generatie a celebrului Escalade lasand impresia ca... Cadillac a terminat-o cu farurile ciudate. La momentul actual, modul in care partea posterioara a uriasei caroserii in cinci portiere a fost redesenata ramane un mister total, insa macar putem observa nenumaratele accente cromate de la nivelul profilului lateral.

In cabina, configuratia cu trei display-uri color in partea superioara a panoului de bord aduce un aer modern, in timp ce infinitele insertii de piele si lemn ne (re)aduc aminte ca avem de-a face cu un SUV de lux.

Sub capota viitoarei generatii a celebrului Escalade este anticipata o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri, care sa livreze o putere maxima de peste 420 de cai. Ulterior, oficialii companiei Cadillac ar putea condimenta lista cu optiuni disponibile si cu un V8 supraalimentat, o unitate diesel in doar sase pistoane sau chiar un sistem de propulsie hibrid, in functie de surse.

Noul Cadillac Escalade - Primele poze

Noul Cadillac Escalade - Primele poze

Noul Cadillac Escalade - Primele poze

Noul Cadillac Escalade - Primele poze

Sursa Foto: Allcarnews, Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noul Cadillac Escalade - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2019