Noul Ford Fiesta debuteaza pe piata din Romania. Uite ce iti ofera pentru 11.900 de euro

Noul Ford Fiesta debuteaza pe piata din Romania. Uite ce iti ofera pentru 11.900 de euro
  • Noul Fiesta a debutat in Romania
  • Pleaca de la 11.900 de euro
  • Este disponibil in doua niveluri de echipare
Distribuie pe Facebook

Noua generatie Ford Fiesta a ajuns intr-un final si la noi in tara. Supermini-ul va fi disponibil in doua niveluri de echipare, iar gama de motorizari va fi compusa din doua unitati diesel si patru pe benzina.

Spre finalul anului trecut, Ford prezenta cea de-a saptea generatie Fiesta in cadrul unui eveniment care a avut loc in Germania. Noul model al nemtilor a impresionat din prima cu design-ul sau improspatat, cu cel mai puternic motor diesel din istoria modelului sau cu interiorul care pe langa materiale de calitate superioara a primit si tehnologie din plin.

Ford Fiesta Titanium

Acum, la aproape 8 luni de la acel eveniment, Ford-ul Fiesta poate fi achizionat si pe piata din Romania, unde asa cum ziceam mai sus, pleaca de la 11.900 de euro. Clientii vor putea alege din cele doua niveluri de echipare Trend si Titanium, si dintr-o gama de motorizari destul de interesanta.

Ford Fiesta Titanium

Intrarea in gama se face cu unitatea de 1.1 litri, disponibila fie cu 70, fie cu 85 de cai putere. Tot in categoria agregatul pe benzina intra si celebrul motor de 1.0 litru EcoBoost, cu ale sale variante de 100 si de 125 de cai putere.

Ford Fiesta Titanium

Pentru fanii propulsoarelor diesel, cei de la Ford au unitatea de 1.5 litri TDCi, disponibila deasemenea in doua configuratii de putere: de 85 sau de 120 de cai putere (propulsorul de care vorbeam mai sus).

Ford Fiesta Titanium

Cel mai accesibil Focus vine in echiparea Trend cu trei usi, motor pe benzina de 1.1 litri si 70 de cai putere, tractiune fata si transmisie manuala cu 5 trepte. Pentru cel mai scump benzinar vei scoate din buzunare de la 17.400 de euro in sus, iar cel mai puternic diesel te va scapa de 18.250 de euro.

Ford Fiesta Titanium

Lista de dotari standard este destul de cuprinzatoare, in echiparea de baza (Trend) fiind incluse un sistem de avertizare pentru depasirea benzii, faruri halogen cu lumini de zi, geamuri electrice fata, scaun sofer reglabil pe patru directii, buton Eco sau jante de otel de 15 inch.

Ford Fiesta Titanium

Versiunea Titanium propune in plus farurile de ceata, farurile halogen cu lumini de zi si LED, stopuri cu LED, aer conditionat manual sau scaune fata cu design sport.

Ford Fiesta Titanium

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ford Fiesta Titanium
mai multe