Noul Golf GTI isi arata fata in primul teaser oficial. Nemtii promit ca "puterea motorului va depasi asteptarile"

Noul Golf GTI isi arata fata in primul teaser oficial. Nemtii promit ca "puterea motorului va depasi asteptarile"
  • Prima imagine teaser
  • Debuteaza pe 3 martie la Geneva
  • Motor turbo si sistem mild-hybrid la 48V
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat primul teaser cu noua generatie Golf GTI. Lansarea hot hatch-ului este programata pentru inceputul lunii martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Nemtii de la Volkswagen au ales Salonul Auto de la Geneva pentru a lansa versiunea de performanta GTI a noii generatii Golf. Pana la evenimentul care isi deschide portile pe 3 martie (pentru presa) mai este putin iar pentru a mai indulci asteptarea fanilor, brand-ul din Wolfsburg a publicat acum prima imagine teaser cu noul Golf GTI.

Chiar daca vorbim despre un concept de pre-productie ne putem face o idee despre cum va arata partea frontala a hot hatch-ului. Grila sub forma de fagure, optional iluminata, spoiler-ul cu aspect sportiv si existenta optionala a LED-urilor integrate in luminile de zi sunt numai cateva dintre noutatile de design propuse de Volkswagen.

Teaser VW Golf GTI

Totodata, nemtii promit ca "puterea furnizata de motorul GTI va depasi asteptarile." Nu se cunosc inca cifrele concrete sau configuratia sistemului de propulsie, dar cei mai multi vorbesc despre un motor de 2.0 litri turbo, acompaniat de un sistem mild-hybrid la 48V, care sa dezvolte 235 de cai putere.

Noua generatie Golf va include si o varianta R care, potrivit zvonurilor, ar urma sa dispuna de 333 CP, o tractiune integrala si o transmisie DSG. Fotografii spion au surprins recent prototipul in teste si spre surprinderea tuturor acesta nu era acoperit deloc cu camuflaj, astfel ca s-au putut observa toate particularitatile de design.

Daca versiunea GTI debuteaza in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Golf R ar putea fi lansat in vara acestui an cu ocazia Goodwood Festival of Speed.

Distribuie pe Facebook
mai multe