Nici nu s-au mai chinuit sa-l camufleze. Acum toata lumea stie cum arata noul VW Golf R

Nici nu s-au mai chinuit sa-l camufleze. Acum toata lumea stie cum arata noul VW Golf R
  • Motor de 2.0 litri turbo imbunatatit
  • Ar urma sa dezvolte 333 de cai putere
  • Elemente de design specifice
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au surprins un prototip necamuflat al noului Volkswagen Golf R. Hot hatch-ul din Wolfsburg este asteptat sa debuteze in cateva luni, Goodwood Festival of Speed fiind unul dintre evenimentele luate in calcul pentru asta.

Dupa ce zilele trecute a fost surprins in teste un prototip al noului Volkswagen Golf GTI TCR, o versiune inspirata de masina care alearga in campionatul TCR, acum a venit momentul ca o alta varianta de performanta a noului Golf 8 sa se plimbe prin fata aparatelor de fotografiat. Este vorba despre viitorul Golf R.

VW Golf R-poze spion

Inginerii l-au scos sa se joace prin zapada complet necamuflat, asa ca se pot observa toate noutatile de design cu care isi va impresiona clientii. Spoilere sportive, garda la sol coborata, jante supradimensionate, praguri, prize de aer generoase, frane de inalta performanta - cu discuri perforata pe fata si etriere albastre - aripa spate montata deasupra lunetei si un difuzor de aer flancat de cele patru iesiri ale sistemului de evacuare.

VW Golf R-poze spion

Toate sunt, de fapt, detalii de design cu care Golf-ul R ne-a obisnuit de-a lungul anilor, singura diferenta fiind farurile, stopurile si formele noii generatii lansate cu ceva timp in urma.

VW Golf R-poze spion

Stiind toate acestea, este usor sa ne imaginam cum va arata interiorul. Un volan si scaune sport (poate si scaune scoica optionale) ornamente din aluminiu sau fibra de carbon, suprafete din Alcantara, toate alaturi de noile display-uri generoase ale Golf-ului 8.

VW Golf R-poze spion

In ceea ce priveste sistemul de propulsie, o informatie "scapata" recent pe internet arata ca noul Golf R este echipat cu un propulsor de 2.0 litri turbo care ar urma sa dezvolte 333 de cai putere. Desigur, transmisia automata DSG si tractiunea integrala 4Motion sunt standard.

VW Golf R-poze spion

Despre performante nu putem spune prea multe, doar ca actualul model cu pachetul Performance atinge 100 de km/h in 4.6 secunde si are o viteza maxima de 270 km/h.

VW Golf R-poze spion

Data lansarii este inca incerta dar cele mai multe voci indica Goodwood Festival of Speed ca un posibil eveniment de lansare pentru noul Volkswagen Golf R. In 2020, celebrul eveniment este programat pentru perioada 9-12 iulie.

VW Golf R-poze spion

VW Golf R-poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze VW Golf R-poze spion
mai multe