Noul GT3 RS a fost scapat pe internet. Cum arata cel mai puternic Porsche, cu motor aspirat, al momentului

Noul GT3 RS a fost scapat pe internet. Cum arata cel mai puternic Porsche, cu motor aspirat, al momentului
  • Noul Porsche 911 GT3 RS a fost scapat pe internet
  • Design-ul exterior este asemanator cu cel al lui 911 GT3
  • Pachetul aerodinamic este specific gamei de performanta RS
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Porsche urmeaza sa prezinte in viitorul foarte apropiat facelift-ul suferit de versiunea extrema 911 GT3 RS. Insa primele imagini cu aceasta au fost scapate deja pe internet de catre australienii de la Drive, astfel ca misterul a fost oarecum spulberat.

Masinile de performanta cu motoare aspirate natural sunt din ce in ce mai rare, in contextul in care standardele de emisii tot mai drastice i-au obligat pe toti marii constructori de automobile sa reduca capacitatea cilindrica si sa apeleze la supraalimentare.

2018 Porsche 911 GT3 RS

Printre putinele modele care inca mizeaza pe "vechea" reteta se afla si Porsche-ul 911 GT3 RS. Vestea buna pentru fani este ca acesta primeste in viitorul foarte apropiat un facelift, iar primele imagini au fost deja scapate pe internet de catre australienii de la publicatia Drive. Desigur, acestea au fost sterse la scurt timp dupa aceea, insa nu inainte de a fi preluate de toata lumea.

2018 Porsche 911 GT3 RS

Asa cum era de asteptat, o mare parte a design-ului exterior este identic cu cel al actualului 911 GT3, iar piesa de rezistenta este pachetul aerodinamic specific gamei de performanta RS. Acesta include aripa spate uriasa, capota cu prizele de aer de tip NACA sau ornamentele de pe aripi identice cu cele regasite pe GT2-ul RS. La final am lasat luminile de zi cu LED si stopurile inguste, doua detalii specifice actualei generatii 911.

2018 Porsche 911 GT3 RS

Noul Porsche GT3 RS ascunde sub capota aceeasi unitate Boxer de 4.0 litri, aspirata natural, insa cele mai multe zvonuri vorbesc despre o putere crescuta. Mai exact, se spune ca motorul va transmite puntii spate 520 de cai putere la 8.250 de rotatii pe minut.

In aceasta configuratie, modelul german ar urma sa atinga 100 de km/h in mai putin de 3,2 secunde, iar viteza maxima va fi in jur de 312 km/h.

2018 Porsche 911 GT3 RS

Distribuie pe Facebook
mai multe