Noul Jaguar F-Type Coupe isi anunta aparitia la LA Auto Show 2013

Noul Jaguar F-Type Coupe isi anunta aparitia la LA Auto Show 2013
  • Noul Jaguar debuteaza pe data de 20 noiembrie
  • Gama de motorizari va include unitati V6 si V8
  • Vanzarile vor demara din primavara lui 2014
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Versiunea cu acoperis fix a noului Jaguar F-Type Roadster va debuta in premiera mondiala peste numai doua saptamani, atunci cand Salonul Auto de la Los Angeles 2013 isi va deschide portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Noul Jaguar F-Type Coupe, caci despre el este vorba, promite sa se remarce prin acelasi aspect sportiv si incitant precum cel al versiunii Roadster, un aspect ce abunda in linii fluide si forme aerodinamice. Astfel, lista cu atractii principale urmeaza a include o grila frontala cu design oval, faruri alungite echipate cu tehnologia LED, spoiler fata inzestrat cu splitter central si prize de aer duble. De asemenea, nu vor trece neobservate nici difuzorul de aer de dimensiuni generoase sau stopurile inguste regasite la nivelul partii posterioare, in timp ce soft top-ul din material textil va fi inlocuit cu un acoperis fix, ce adopta o silueta similara unui automobil shooting brake.

Jaguar F-Type Coupe - Primele poze

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Jaguar F-Type Coupe va putea fi si el echipat cel mai probabil cu aceleasi motoare pe benzina cu sase sau opt cilindri in V ce dau savoare modelului Roadster. Drept urmare, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie, pentru inceput, o versiune V6 supercharged de trei litri si 340 CP. Acelasi V6 supraalimentat de trei litri va putea fi comandat si intr-o varianta cu 360 CP, modelul de top urmand a fi pus in miscare de un V8 cu o capacitate cilindrica de cinci litri care, multumita unui compresor mecanic, urmeaza a livra celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 495 cai putere si 625 Newton-Metri.

Jaguar F-Type Coupe - Primele poze

Noul Jaguar F-Type Coupe va debuta in premiera mondiala pe data de 20 noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. De asemenea, tot in aceeasi zi de 20 noiembrie, versiunea cu acoperis fix a recent lansatului Jaguar F-Type Roadster va putea fi admirata si in cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Referitor la aparitia sa in showroom-uri, aceasta va avea loc odata cu venirea primaverii anului 2014.

Jaguar F-Type Coupe - Primele poze

Jaguar F-Type Coupe - Primele poze

Jaguar F-Type Coupe - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Jaguar F-Type Coupe - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2013