Noul Jaguar XK66 marcheaza 66 de ani de la lansarea legendarului XK120

Noul Jaguar XK66 marcheaza 66 de ani de la lansarea legendarului XK120
  • Jaguar a dezvaluit primele imagini ale editiei speciale XK66
  • Automobilul celebreaza 66 ani de la lansarea modelului XK120
  • Pe piata din Germania, vanzarile vor lua startul in luna mai
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Jaguar vor renunta anul acesta la modelul XK, nu inainte insa de a lansa pe piata o noua editie speciala.

Proiectat pentru a celebra 66 de ani de la dezvaluirea legendarului XK120 din cadrul evenimentului London Motor Show 1948, noul Jaguar XK66 se remarca in special prin contrastul rezultat din combinarea caroseriei finisate in British Racing Green si a plafonului retractabil imbracat intr-un material textil de culoare bej.

De asemenea, editia speciala a automobilului britanic mai iese in evidenta la nivel de aspect exterior si prin jantele Orona cu o dimensiune de 20 de inci, lista cu atractii principale continuand cu numeroasele accente de crom ce dau savoare atat grilelor frontale, cat si fantelor, respectiv oglinzilor laterale.

Jaguar XK66 Special EditionJaguar XK66 Special Edition

In ceea ce priveste aspectul interior, viitorii pasageri urmeaza a descoperi aici o multitudine de insertii de piele bej, servite in compania unor cusaturi contrastante. Deloc surprinzator, ornamentele realizate din lemn masiv nu lipsesc nici ele din peisaj, meniul incheindu-se cu placuta XK66 One of 66 aplicata consolei centrale.

Iar asta-i doar inceputul. Pe langa "imbunatatirile" de ordin stilistic, noul Jaguar XK66 se mai poate lauda si cu numeroase dotari oferite in standard, precum faruri adaptive, camera pentru marsarier, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri si, nu in ultimul rand, senzor de calitate a aerului cu recirculare automata.

Pentru cei interesati, editia speciala a automobilului britanic va fi disponibila la vanzare, cel putin pe piata auto din Germania, incepand cu luna mai a acestui an, la un pret de pornire de 99.380 de euro - pentru versiunea Coupe, respectiv 107.580 euro pentru varianta Convertible. Productia va fi limitata la 66 de exemplare.

Jaguar XK66 Special Edition

Jaguar XK66 Special EditionJaguar XK66 Special Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Jaguar XK66 Special Edition
mai multe