Noul Megane Estate ne arata fundul sau sexy inaintea Salonului Auto de la Geneva

Noul Megane Estate ne arata fundul sau sexy inaintea Salonului Auto de la Geneva
  • Renault a publicat in cursul acestei dimineti primele imagini ale noului Megane Estate
  • Break-ul francez de clasa compacta va debuta public luna viitoare, la Geneva
  • Design-ul, motorizarile si tehnologia sunt cu toate inspirate de modelul hatchback
Distribuie pe Facebook

Oficialii Renault au publicat in cursul acestei dimineti primele doua fotografii ale noului Megane Estate. Celelalte au fost pastrate pentru inceputul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide larg portile.

Programata sa se desfasoare in perioada 3 - 13 martie 2016, cea de-a 86-a editia a evenimentului Geneva International Motor Show anunta numeroase noutati in materie de masini si concept car-uri spectaculoase.

Din cadrul centrului Palexpo nu va lipsi, de exemplu, nici generatia cu numarul patru a modelului francez Renault Megane Estate, care ni se dezvaluie inca de astazi in primele fotografii oficiale.

Asemeni versiuni hatchback, compacta din Hexagon iese in evidenta printr-o caroserie extrem de atragatoare, ce propune ca puncte principale de atractie aripi laterale proeminente si blocuri optice supradimensionate.

Interesat mai mult de interior decat de exterior? Imaginile ce surprind cabina noului Renault Megane Estate au fost pastrate pentru alta data, insa poti lua aceeasi versiune hatchback drept reper.

Mai mult de-atat, similaritatile intre cele doua modele franceze de clasa compacta vor continua cel mai probabil si la nivel de gama de motorizari, care ne va intampina si in cazul de fata cu trei benzinare si trei diesel-uri.

Scurt si direct la subiect, clientii vor avea la dispozitie puteri maxime cuprinse intre 90 si 205 CP, oferite de propulsoare turbo dotate cu patru cilindri si capacitati de pana la 1.618 centimetri cubi.

Cifrele si numerele din dreptul sprintului 0 - 100 km/h, vitezei de top sau consumului mediu de carburant lipsesc si ele cu desavarsire pentru moment, la fel si informatiile cu privire la tipul transmisiilor disponibile.

Oficialii Renault s-au grabit in schimb sa anunte ca cea de-a patra generatie a modelului francez Megane va dispune si noua versiune Estate de sistemul de directie integrala cunoscut sub denumirea de 4CONTROL.

Numele celorlalte surprize tehnologice pregatite de compacta din Hexagon il vom afla, asa cum precizam si cateva randuri mai sus, pe data de 3 martie, atunci cand Salonul Auto de la Geneva 2016 isi va deschide larg portile.

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate

Distribuie pe Facebook
mai multe