Noul Mercedes C-Class debuteaza pe 16 decembrie

Noul Mercedes C-Class debuteaza pe 16 decembrie
  • Noul Mercedes C-Class va fi dezvaluit pe 16 decembrie
  • Debutul public va avea loc la Salonul Auto de la Detroit
  • Gama de motorizari va include motoare pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Doar doua saptamani. Atat a mai ramas pana cand urmatoarea generatie a modelului Mercedes C-Class va debuta in mod oficial. Informatia a fost facuta publica de presa germana, care citeaza surse anonime din cadrul companiei de automobile din Stuttgart.

Surprins deja in numeroase ipostaze si chiar deconspirat de cateva fotografii scapate pe internet, noul Mercedes C-Class se pregateste in cele din urma de mult anticipatul sau debut oficial. Conform mai multor informatii facute publice de presa germana, urmatoarea generatie a automobilului de clasa medie din Stuttgart va fi prezentata peste numai doua saptamani, pe data de 16 decembrie. Tot atunci se va da si startul comenzilor, in timp ce primul contact cu publicul va avea loc aproximativ o luna mai tarziu, in cadrul Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit, in perioada 13 - 26 ianuarie 2014.

Asadar, acestea fiind spuse, reamintim ca noul Mercedes C-Class este asteptat sa beneficieze de o constructie din aluminiu si otel special, greutatea automobilului german de clasa medie urmand a cobori astfel cu aproximativ 100 de kilograme comparativ cu generatia anterioara. Drept urmare, consumul de carburant va cobori cu pana la 20 de procente, in timp ce performantele vor suferi si ele o imbunatatire vizibila - la indeplinirea acestei misiuni urmand a contribui si revizuirea gamei de motorizari.


De asemenea, noul Mercedes C-Class va putea fi echipat si cu un Head-Up Display, lista cu tehnologiile de a caror prezenta se vor putea bucura viitorii cumparatori continuand cu touchpad-ul instalat in imediata apropiere a cotierei, respectiv cu sistemul Air Balance ce se regaseste si in dotarea ultimei generatii a limuzinei Mercedes S-Class. Un alt punct forte este suspensia pneumatica AIRMATIC, disponibila in mod optional si care reprezinta o premiera absoluta in acest segment.

Distribuie pe Facebook
mai multe