Noul Mercedes C-Class - Noi imagini si detalii ies la iveala

Noul Mercedes C-Class - Noi imagini si detalii ies la iveala
  • Noul Mercedes C-Class debuteaza in ianuarie 2014, la Detroit
  • Automobilul va beneficia de un design inspirat de S-Class W222
  • Gama de motorizari va include unitati diesel, hibrid si pe benzina
Distribuie pe Facebook

Ca noul Mercedes C-Class va fi dezvaluit la inceputul anului viitor nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni. Pentru cei care nu mai au insa rabdare pana la acel moment, astazi avem de impartasit noi zvonuri cu privire la urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie. Si chiar un teaser oficial, mai putem adauga.

Este aproape oficial. Urmatorul Mercedes C-Class va debuta in premiera mondiala la mijlocul lui ianuarie 2014, atunci cand Salonul Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit isi va deschide portile atat pentru publicul larg, cat si pentru presa de specialitate din intreaga lume, si va fi construit pe noua platforma MRA, platforma care va gazdui si viitoarea generatie a crossover-ului GLK.

Drept urmare, automobilul german de clasa medie va creste in ampatament cu aproximativ 90 mm, pana la un total de 2.850 milimetri. Dar urmatorul Mercedes C-Class nu va fi doar mai incapator, ci va fi si mai usor, cele mai noi zvonuri anuntand ca viitoarea generatie a modelului din Stuttgart va cantari cu circa 80 de kilograme mai putin decat predecesorul sau, ceea ce se traduce printr-un plus de eficienta si performanta.

Din pacate, informatiile exacte cu privire la gama de motorizari lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu ar fi de mirare ca si urmatorul Mercedes C-Class sa fie disponibil in compania unor propulsoare cu patru, sase si chiar opt cilindri. De asemenea, se pare ca de-aceasta data nu vor lipsi din peisaj nici versiunile hibrid. Tractiunea spate va fi oferita in continuare in standard, viitorii cumparatori avand la dispozitie, in mod optional, un sistem de tractiune integrala 4Matic.

In ceea ce priveste aspectul stilistic, urmatorul Mercedes C-Class va prelua numeroase influente de la ultima generatie a limuzinei S-Class, la care se vor mai adauga si cateva detalii caracteristice modelului E-Class. In ceea ce priveste interiorul, primul teaser oficial ne ofera posibilitatea de a afirma ca meniul va include o consola centrala cu trei guri de ventilatie rotunde, tehnologie touchpad si sistem audio de inalta fidelitate marca Burmeste.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2013