Noul Mercedes C63 AMG va fi oferit in doua versiuni de putere

Noul Mercedes C63 AMG va fi oferit in doua versiuni de putere
  • Noul Mercedes C63 AMG va fi oferit in doua versiuni de putere
  • Versiunea standard va gazdui sub capota aproximativ 480 CP
  • Varianta S-Model promite un plus de putere si performanta
Distribuie pe Facebook

Conform unor surse din interiorul companiei germane de automobile, noul Mercedes C63 AMG va fi disponibil la vanzare si intr-o varianta S-Model.

Noul Mercedes C63 AMG se apropie cu pasi repezi de mult anticipatul sau debut oficial, urmatoarea generatie a modelului german de inalta performanta fiind surprinsa, pana atunci, intr-un nou set de imagini spion.

Noul Mercedes C63 AMG - Noi Poze Spion

In ciuda camuflajului sau aplicat in zonele strategice, prototipul fotografiat in actiune la Nurburgring ne ofera cateva detalii esentiale cu privire la aspectul sau vizual, grila frontala cu doua lamele dispuse orizontal, spoilerele fata si spate agresiv stilizate, prizele de aer posterioare sau cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare fiind aproape imposibil de trecut cu vederea.

Referitor la gama de motorizari, faptul ca noul Mercedes C63 AMG va renunta la serviciile celebrului V8 aspirat de 6.208 centimetri cubi pentru a descoperi beneficiile unui V8 twin-turbo de numai 4.0 litri, ei bine... aceasta stire nu mai reprezinta deja nici un mister pentru nimeni.

Noul Mercedes C63 AMG - Noi Poze Spion

Din fericire pentru fanii automobilului german de inalta performanta, avem si o noutate absoluta: conform unor surse din interiorul companiei din Stuttgart, rivalul recent lansatului BMW M3 Sedan va prelua trendul inaugurat de ultimul Mercedes E63 AMG si va fi disponibil la vanzare in doua versiuni diferite de putere, atat intr-o versiune standard, cu circa 480 CP sub capota, cat si intr-o varianta S-Model.

Drept urmare, se naste urmatoarea intrebare: oare va fi noul Mercedes C63 AMG oferit si in compania unui sistem de tractiune integrala sau transmisia valorilor maxime se va face exclusiv catre rotile spate?

Noul Mercedes C63 AMG - Noi Poze Spion

Informatiile cu privire la acest subiect lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este bine de stiut ca urmatoarea generatie a automobilului german de inalta performanta va pune la dispozitia celor ce opteaza pentru versiunea S-Model atat un plus de putere, cat si un sistem de franare imbunatati. De asemenea, nu vor lipsi din peisaj nici detaliile vizuale special concepute pentru aceasta varianta.

In cazul in care zvonurile se adeveresc, noul Mercedes C63 AMG va fi dezvaluit in premiera mondiala chiar in lunile urmatoare, cu ocazia Salonului Auto de la Paris 2014, eveniment ce se desfasoara in perioada 4 - 19 octombrie.

Noul Mercedes C63 AMG - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Noul Mercedes C63 AMG - Noi Poze Spion
mai multe