Noul Mercedes CLA e cel mai sexy coupe in patru usi care nu costa o avere. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Mercedes publica noi fotografii ale modelului CLA
  • Automobilul german porneste in Romania de la 34.819 euro
  • Coupe-ul cu patru portiere este oferit cu pana la 306 CP
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a modelului german este disponibila la vanzare, pe piata auto din Romania, la preturi care pleaca de la 34.819 euro.

La mai bine de sase ani de la prima aparitie in public a originalului, primul coupe cu patru usi de clasa compacta din lume revine in showroom-uri alaturi de o noua reteta.

Anuntata oficial inca de la inceputul lunii ianuarie, cea de-a doua generatie a modelului Mercedes CLA iese in evidenta printr-un design mai atragator ca oricand...

... plus o serie de elemente si echipamente, unele imprumutate de la limuzina S-Class, care ar putea face invidioase automobile mult mai scumpe, din segmentele superioare.

Noul Mercedes CLA - Galerie Foto

Noul Mercedes CLA - Galerie Foto

Reamintim, dintre acestea, perechea de ecrane color care, pe langa afisarea clara a tuturor informatiilor vitale, inlocuieste nevoia butoanelor fizice si ofera un aer futurist.

De altfel, asa cum ii sta bine unui model de ultima generatie, noul Mercedes CLA dispune de numeroase sisteme de siguranta activa pentru un condus semi-autonom.

In ceea ce priveste partea tehnica, despre coupe-ul in patru portiere trebuie spus inca de la bun inceput ca nu reprezinta nimic mai mult decat o versiune mai stilata...

Noul Mercedes CLA - Galerie Foto

Noul Mercedes CLA - Galerie Foto

Noul Mercedes CLA - Galerie Foto

... a gamei A-Class, astfel ca diferente mari la nivel de motorizari, performante si / sau eficienta nu exista, spre dezamagirea cumparatorilor care aveau altfel de asteptari.

Ba dimpotriva: cea de-a doua generatie a modelului Mercedes CLA este disponibila, la randul ei, alaturi de diferite motoare turbo pe benzina si motorina, cu pana la 306 CP.

Preturile de vanzare ale noului coupe cu patru usi de clasa compacta pornesc, dupa cum precizam inclusiv anterior, de la 34.819 euro, pentru piata auto din Romania.

Noul Mercedes CLA - Galerie Foto

Noul Mercedes CLA - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Noul Mercedes CLA - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Aprilie 2019