OFICIAL: Noul Mercedes CLA este un CLS in miniatura, cu design sexy si pret de vanzare mult mai mic

OFICIAL: Noul Mercedes CLA este un CLS in miniatura, cu design sexy si pret de vanzare mult mai mic
  • Mercedes publica primele imagini si detalii oficiale ale noului CLA
  • Automobilul companiei germane vine cu un design sexy, a la CLS
  • Gama de motorizari include propulsoare pe benzina si motorina
Distribuie pe Facebook

Asa cum a promis, Mercedes a profitat de editia din acest an a celebrului Consumer Electronics Show din Las Vegas pentru a dezvalui in fata lumii intregi cea de-a doua generatie a modelului CLA.

Inceputul lui 2019 marcheaza debutul unui nou produs compact in gama Mercedes, faimosul constructor german de automobile prezentand la mijlocul acestei saptamani urmatoarea generatie a coupe-ului in patru portiere CLA.

Disponibil la vanzare din luna mai, respectivul model vine cu un design inspirat in mare masura de cea de-a treia reiteratie a legendarului CLS, care pe piata din Romania este comercializat in schimbul unei sumei minime de 64.518 euro.

Printre atractiile principale ale noului Mercedes CLA se numara atat blocurile optice alungite, cat si capota bombata a motorului, grila frontala de dimensiuni generoase, aripile laterale prominente ori difuzorul posterior de aer.

Noul Mercedes CLA

Noul Mercedes CLA

La interior, departe de privirile curiosilor, respectivul model al producatorului german de automobile ascunde plansa de bord a ultimului A-Class, care integreaza doua display-uri capabile sa ofere o diagonala de pana la 10.25 inch fiecare.

Asemanarile dintre cele doua modele de clasa compacta ale companiei Mercedes continua cu volanul multifunctional in trei spite sau gurile de ventilatie design turbionar, de exemplu, regasite la randul lor in echiparea noului CLA.

Comparativ cu modelul pe care producatorul german de automobile il inlocuieste, dimensiunile au crescut astfel: plus de 48 de milimetri in lungime, plus de 53 de milimetri in latime, respectiv plus de 30 de milimetri in ampatament.

Mai spatios decat predecesorul sau, noul Mercedes CLA pierde in schimb la capitolul aerodinamic (0.23 versus 0.22 Cd, valoarea anterioara), dar si la nivelul capacitatii de incarcare a portbagajului, care a scazut cu aproximativ 10 litri.

Sub capota, respectivul model va fi oferit intr-o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, oficialii producatorului german de automobile refuzand sa publice pentru moment specificatiile exacte ale viitoarelor propulsoare.

Un mister ramane si pretul de achizitie, insa actuala generatie a coupe-ului in patru portiere de la Mercedes este comercializata in prezent - cel putin pe piata din Romania, la sume care pleaca de la 30.029 euro pentru versiunea CLA 180.

Noul Mercedes CLA

Noul Mercedes CLA

Noul Mercedes CLA

Noul Mercedes CLA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Noul Mercedes CLA
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2019