Noul Mercedes GLC Coupe debuteaza oficial si promite sa starneasca numeroase controverse

Noul Mercedes GLC Coupe debuteaza oficial si promite sa starneasca numeroase controverse
  • Mercedes prezinta oficial noul GLC Coupe
  • Crossover-ul german are ca rival modelul BMW X4
  • Gama de motorizari ofera pana la 367 CP
Distribuie pe Facebook

Adio, filme si fotografii spion! Noul Mercedes GLC Coupe a fost prezentat oficial chiar in cursul acestei dimineti, crossover-ul german pregatindu-se acum sa fie lovit de un puternic val de critici si reprosuri.

Stiam ca va veni, insa acum este oficial. Mercedes a publicat in urma cu numai cateva momente primele imagini si detalii oficiale ale noului GLC Coupe, un model care imbina practicabilitatea unui crossover cu sportivitatea unui coupe.

Dezvoltat pentru a concura impotriva BMW-ului X4, proaspat lansatul automobil german iese in evidenta printr-un exterior controversat, care reuseste sa atraga toate privirile celor din jur "multumita" posteriorului sau... diferit.

Mercedes GLC CoupeMercedes GLC Coupe

In schimb, interiorul nu ne rezerva niciun fel de surpriza majora, noul Mercedes GLC Coupe preluand de la versiunea normala atat aspectul propriu-zis, cat si dotarile standard, respectiv cele optionale - inclusiv tableta destinata sistemului COMAND.

Tot de acolo provine si gama de motorizari, proaspat lansatul automobil german urmand a pune la dispozitia clientilor sai un total de opt propulsoare supraalimentate, dintre care patru pe benzina si patru pe motorina.

Cea mai incitanta propunere o reprezinta versiunea GLC 43 AMG 4Matic Coupe, care reuseste sa accelereze de la 0 la 100 kilometri pe ora in mai putin de cinci secunde multumita V6-lui bi-turbo de trei litri si 367 de cai putere pe care il gazduieste sub capota.

Mercedes GLC CoupeMercedes GLC Coupe

Mercedes GLC Coupe

Preferi eficienta in dauna performantei? Varianta GLC 350 e 4MATIC Coupe ar trebui sa reprezinte alegerea ideala, aceasta oferind un sistem de propulsie hibrid cu 320 CP si emisii de CO2 care variaza intre 59 - 94 grame per km.

Alte optiuni de motorizare propuse de rivalul BMW-ului X4 includ un GLC 220 d de 170 cai putere, un GLC 250 d 4MATIC cu 204 CP in dreptul puterii maxime, dar si un GLC 250 4MATIC capabil de 211 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Mercedes GLC Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2016