Noul Mercedes GLC este, in esenta, un C-Class pe steroizi

Noul Mercedes GLC este, in esenta, un C-Class pe steroizi
  • Mercedes a publicat primele fotografii si informatii ale noului GLC
  • Crossover-ul din Stuttgart preia platforma si motorizarile ultimului C-Class
  • Aspectul vizual se integreaza perfect in filozofia actuala a germanilor
Distribuie pe Facebook

Cele doua automobile ale producatorului german nu doar ca isi impart platforma si motorizarile, insa noul Mercedes GLC mai preia de la ultimul C-Class - fara nici un fel de modificare, si aspectul interior.

Dupa cum au si anuntat la inceputul acestei saptamani, oficialii Mercedes au publicat in cursul serii de ieri primele fotografii si informatii ale celei de-a doua generatii a modelului GLK.

Rebotezat GLC, popularul crossover din Stuttgart este construit pe aceeasi platforma modulara cu tractiune spate MRA precum ultimul C-Class, toate versiunile vandute pe Batranul Continent dispunand insa de sistemul 4MATIC.

Mercedes GLCMercedes GLC

Mercedes GLC

Tot de la autoturismul german de clasa medie provine si gama de motorizari, noul Mercedes GLC oferind la momentul lansarii trei propulsoare cu patru cilindri, dintre care doua diesel si una pe benzina.

Pentru prima oara in acest segment, clientii vor putea opta si pentru o varianta hibrid, traditionalelor 220d (170 CP), 250d (204 CP) sau 250 (211 CP) urmand a li se alatura si un 350e, ce combina 211 CP fosili cu 116 CP electrici.

O alta surpriza pe care popularul crossover din Stuttgart le-a pregatit-o rivalilor sai o reprezinta suspensia pneumatica Air Body Control, livrata la pachet alaturi de sistemul DYNAMIC SELECT.

Mercedes GLC

Mercedes GLCMercedes GLC

Mercedes GLC

De asemenea, noul Mercedes GLC se mai poate lauda pe plan tehnologic si cu urmatoarele: Active Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist,
Collision Prevention Assist Plus, Distronic PLUS sau PRE-SAFE PLUS.

In ceea ce priveste departamentul vizual, popularul crossover din Stuttgart ne intampina cu un exterior familiar, in timp ce interiorul a fost preluat integral de la acelasi ultim C-Class mentionat (si) anterior.

Strict referitor la dimensiuni, avem un plus de 118 milimetri la nivelul ampatamentului - comparativ cu vechiul model, capacitatea de incarcare a portbagajului crescand si ea cu 50 de litri, pana la un total de 1.600 de litri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Mercedes GLC
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2015