Noul Mercedes-Maybach Pullman are 6.5 metri lungime si 6 locuri individuale

Noul Mercedes-Maybach Pullman are 6.5 metri lungime si 6 locuri individuale
  • Mercedes prezinta la Geneva noul Maybach S-Class Pullman
  • Limuzina germana masoara 6.5 metri lungime si ofera 6 locuri
  • Propulsia este asigurata de o unitate V12 de 530 cai putere
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru excentricii planetei: dupa luni intregi de zvonuri si speculatii, noul Mercedes-Maybach S-Class Pullman - pe numele lui complet, este gata de lansare.

Uita de Bentley Mulsanne sau Rolls-Royce Phantom! In cazul in care vrei sa atragi toata atentia asupra ta, nu exista nici o alta alegere mai buna decat noul Mercedes-Maybach S-Class Pullman: la 6.5 metri lungime, este aproape imposibil ca limuzina germana sa "scape" neremarcata.

Apoi, avem interiorul de 4.418 milimetri si 6 scaune individuale, capabil sa concureze la orice ora din zi si din noapte cu cockpitul unui avion privat: totul vine imbracat in piele cusuta partial sub forma de carouri si decorat cu ornamente realizate minutios din lemn masiv.

Dotarile sunt si ele de top, ocupantii locurilor spate - adica cei care conteaza cu adevarat, urmand a se bucura din plin de confortul incapatoarelor fotolii. Fotolii reglabile in toate modurile posibilie si imposibile, despartite de o consola ce se intinde de-a lungul intregii cabine, mai exact.

Acum nu te gandi ca asta e tot. Nu, nici vorba de asa ceva: meniul interior propus de noul Mercedes-Maybach S-Class Pullman mai include si un sistem multimedia de inalta performanta, compus dintr-un monitor de 18.5 inch si difuzoare Burmester cu tehnologia 3D surround sound.

In plus, in stilul caracteristic vechiilor 57 si 62, partea posterioara a cockpitului mai gazduieste - de-aceasta data la nivelul plafonului, si un set de trei ceasuri speciale. Ceasuri speciale ce indica atat ora, cat si temperatura de afara sau viteza cu care ruleaza limuzina germana.

Si daca tot veni vorba despre viteza, tinem cu tot dinadinsul sa precizam ca nimeni nu stie pentru moment care este valoarea maxima din dreptul acestui capitol. In schimb, putem preciza ca sub capota regasim o motorizare bi-turbo cu 12 cilindri in V, capacitate de sase litri si putere de 530 CP.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de mentionat: noul Mercedes-Maybach S-Class Pullman debuteaza in premiera mondiala luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Livrarile vor lua startul abia in 2016, timp suficient pentru ca doritorii sa se apuce sa stranga cei 500.000 de euro necesari achizitiei unui exemplar al limuzinei germane de lux.

Mercedes-Maybach Pullman

Mercedes-Maybach Pullman

Mercedes-Maybach Pullman

Distribuie pe Facebook
mai multe