Noul Mercedes S-Class Coupe e masina de vis a Europei

Noul Mercedes S-Class Coupe e masina de vis a Europei
  • Noul Mercedes S-Class Coupe a fost votat automobilul de vis al Europei
  • La votul organizat de site-ul AutoScout24 au participat 191.363 useri
Distribuie pe Facebook

Prefigurat de superbul Concept S-Class Coupe, inlocuitorul modelului Mercedes CL a reusit sa ocupe prima pozitie intr-un clasament al celor mai incitante automobile lansate in Europa din 2013 si pana in prezent. La votul organizat de site-ul AutoScout24 au participat nu mai putin de 191.363 de useri din tari precum Belgia, Germania, Franta, Italia, Olanda, Austria, Spania sau Elvetia.

Dezvaluit in premiera mondiala in primavara acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Mercedes S-Class Coupe si-a castigat rapid numerosi fani si adepti din intreaga lume, versiunea in doua usi a navei amiral din Stuttgart impresionand publicul devorator de automobile (si nu numai) in special prin liniile si formele de la nivelul caroseriei sale.

Modul in care a fost creionat aspectul interior si felul in care acesta imbina eleganta cu sportivitatea, respectiv luxul cu tehnologia, reprezinta o alta caracteristica esentiala a noului Mercedes S-Class Coupe, versiunea in doua usi a navei amiral din Stuttgart iesind in evidenta, de asemenea, si prin blocurile optice frontale dotate fiecare cu cate 47 de cristale Swarovski.

Mercedes S-Class Coupe - Galerie FotoMercedes S-Class Coupe - Galerie Foto

Mercedes S-Class Coupe - Galerie Foto

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Mercedes S-Class Coupe propune o selectie de motoare supraalimentate cu opt cilindri in V, versiunea in doua usi a navei amiral din Stuttgart oferind 455 de cai putere inca din varianta standard. Pentru cei mai pretentiosi din fire, pe langa S500-le anterior precizat, germanii mai ofera si un S63 AMG cu nu mai putin de 585 CP si 900 Nm sub capota.

Echipat cu acest propulsor, noul Mercedes S-Class Coupe poate accelera de la 0 la 100 km/h in numai 4.3 secunde, timpul necesar realizarii acestei performante coborand pana la 3.9 secunde in cazul in care lista cu specificatii tehnice include si sistemul de tractiune integrala 4Matic disponibil in mod optional. In ambele cazuri, viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora.

Asa cum precizam si initial, versiunea in doua usi a navei amiral din Stuttgart are un pret de pornire de 130.510 de euro - cel putin pe piata din Romania, noul Mercedes S-Class Coupe ramanand astfel in continuare doar o masina de vis pentru multi dintre noi.

Mercedes S-Class Coupe - Galerie FotoMercedes S-Class Coupe - Galerie Foto

Mercedes S-Class Coupe - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (102) Poze Mercedes S-Class Coupe - Galerie Foto
mai multe