Noul Mercedes S-Class Coupe. GALERIE FOTO si VIDEO

Noul Mercedes S-Class Coupe. GALERIE FOTO si VIDEO
  • Mercedes a dezvaluit noul S-Class Coupe
  • Modelul va debuta luna viitoare, la Geneva
  • Vanzarile demareaza in a doua jumatate a anului
Distribuie pe Facebook

Te declari un fan inrait al coupe-urilor de lux? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuia! Nu de alta, dar germanii de la Mercedes tocmai au dezvaluit primele fotografii si informatii oficiale ale noului S-Class Coupe.

De la Mercedes CL la S-Class Coupe.

A debutat sub titulatura de S-Class Coupe, ca mai apoi sa isi schimbe denumirea in CL-Class. Nici acest nume nu a rezistat insa prea mult, versiunea in doua usi a limuzinei Mercedes S-Class revenind la titulatura care a consacrat-o. Ceea ce nu este neaparat un lucru rau. Ba din contra!

Concept car sau automobil de serie?

Lasand insa in urma acest detaliu, sa trecem direct la ceea ce conteaza. Si anume aspectul vizual. Asa cum au promis oficialii Mercedes, noul S-Class Coupe este aproape identic cu conceptul cu acelasi nume prezentat in toamna anului trecut, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Mercedes S-Class CoupeMercedes S-Class Coupe

Mercedes S-Class Coupe

Intr-o alta ordine de idei, versiunea in doua usi a limuzinei Mercedes S-Class iese in evidenta printr-un design elegant, dar in acelasi timp agresiv, automobilul de peste cinci metri lungime pregatit de constructorul din Stuttgart impresionand in special prin aspectul impunator al partii frontale.

De asemenea, inlocuitorul modelului Mercedes CL-Class se mai remarca si prin numeroase linii, respectiv formele proeminente regasite la nivelul profilului lateral, o alta atractie coupe-ului german fiind reprezentata de antiteza dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat. Alte detalii includ jante de dimensiuni generoase, faruri decorate cu 47 de cristale Swarovski (disponibile optional), plus stopuri orizontale.

Mercedes S-Class Coupe

Mercedes S-Class CoupeMercedes S-Class Coupe

In ceea ce priveste aspectul interior, noul Mercedes S-Class Coupe inclina balanta mai mult catre sportivitate decat lux, disparitia ceasului analog si a insertiilor de lemn masiv de la nivelul panoului de bord reprezentand o prima dovada in acest sens. Dovada sustinuta si intarita si de restilizarea volanului si accesorizarea acestuia cu trei spite.

Totul despre gama de motorizari.

In ceea ce priveste gama de motorizari, ei bine... informatiile cu privire la acest aspect sunt oarecum limitate pentru moment, oficialii Mercedes multumindu-se sa aduca in discutie doar noul S500 Coupe.

Mercedes S-Class Coupe

Mercedes S-Class Coupe

Noul Mercedes S500 Coupe, care ascunde sub capota un propulsor V8 twin-turbo de 4.663 centimetri cubi, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 455 cai putere si 700 Newton-Metri.

Ulterior, inlocuitorul modelului Mercedes CL-Coupe ar putea fi disponibil si in alte versiuni de motorizare, precum varianta S600 cu motor V12 twin-turbo de sase litri sau sub forma a doua modele de inalte performanta: un 63 AMG cu motor V8 twin-turbo si 585 cai putere, respectiv un 65 AMG cu motor V12 twin-turbo si 630 cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze Mercedes S-Class Coupe
mai multe