Extravaganta sau prost gust? Mercedes S-Class cu accesorii din aur de 24 karate

Extravaganta sau prost gust? Mercedes S-Class cu accesorii din aur de 24 karate
  • Carlex Design ia la modificat noul Mercedes S-Class
  • Programul de tuning vizeaza exclusiv aspectul interior
  • Clientii pot opta pentru accesorii suflate cu aur de 24k
Distribuie pe Facebook

DA, ai citit corect! In cazul in care ai pus mana pe un exemplar al noului Mercedes S-Class si visezi la un plus de exclusivitate... ei bine, polonezii de la Carlex Design sunt gata sa-ti ofere numeroase accesorii interioare finisate in aur de 24 de karate!

Cele doua display-uri din bord cu o diagonala de 12.3 inci, volanul cu design in numai doua spite, lumina ambientala sau nenumaratele insertii de piele oferite in compania unor accente de lemn masiv si cusaturi realizate in forma de carouri... toate aceste detalii ii confera noului Mercedes S-Class posibilitatea de a se lauda cu unul dintre cele mai spectaculoase si mai impresionante interioare oferite in prezent de intreaga industrie auto.

Totusi, in cazul in care visezi la ceva mai mult de-atat, o companie de tuning din Polonia ar putea avea solutia ideala. Asta in cazul in care te numeri printre cei care iubesc la nebunie sa fie... excentrici. Nu de alta, dar trebuie sa stii ca polonezii nu s-au incurcat cu cine stie ce ornamente din piele de reptila ori fibra de carbon de diverse culori, ci au trecut direct la bijuterii pretioase.

Mercedes S-Class by Carlex

DA, ai citit corect! In cazul in care ai pus mana pe un exemplar al noului Mercedes S-Class si visezi la un plus considerabil de extravaganta, salvarea ta se numeste Carlex Design si presupune "accesorizarea" celei mai mari parti a elementelor de la interior - printre care si butoanele comenzilor sau grilele ce protejeaza difuzoarele sistemului audio, cu aur de 24 de karate!

Nu stim cati adepti vom intalni, insa trebuie sa recunoastem ca acest stil este cu totul si cu totul... special. In plus, suntem siguri ca tunerii polonezi vor da lovitura in cazul in care vor oferi acest tratament si pentru modelul Mercedes S-Class Coupe, care poate lauda cu blocuri optice frontale decorate cu 47 de cristale Swarovski.

Mercedes S-Class by Carlex

Mercedes S-Class by CarlexMercedes S-Class by CarlexMercedes S-Class by Carlex

Mercedes S-Class by Carlex

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes S-Class by Carlex
mai multe