Noul Mercedes V-Class: Cum arata cel mai luxos MPV al momentului

Noul Mercedes V-Class: Cum arata cel mai luxos MPV al momentului
  • Mercedes a dezvaluit noul V-Class
  • Modelul inlocuieste actualul Viano
  • Propulsia este asigurata de 3 motorizari
Distribuie pe Facebook

Mercedes a dezvaluit oficial noul V-Class in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Munchen. Conform primelor informatii, vanzarile vor demara la inceputul lunii martie.

Prin lansarea modelului Mercedes V-Class, producatorul auto din Stuttgart se lauda ca redefineste complet segmentul MPV-urilor si seteaza noi standarde in ceea ce priveste designul, confortul, versatilitatea, eficienta si siguranta.

"Cu noul V-Class extindem gama de automobile premium Mercedes-Benz cu un sedan pentru opt pasageri. Daca functionalitatea este obligatorie pentru un MPV, confortul si stilul reprezinta cireasa de pe tort. Noul V-Class le combina pe amandoua intr-un mod in care nu o face niciun alt vehicul din acest segment", a declarat seful diviziei de masini a Mercedes-Benz, dr. Dieter Zetsche.

Mercedes V-Class

Mercedes V-ClassMercedes V-Class

Modelul inlocuieste actualul Mercedes Viano si adopta un design premium, ce poarta detalii imprumutate de la alte modele din gama.

Mercedes-Benz s-a asigurat ca noul V-Class va indeplini cerintele a trei categorii de clienti. Prima este reprezentata de familiile cu doi sau mai multi copii, ce pretuiesc plimbarile de agrement, cea de-a doua categorie se refera la persoanele active in timpul liber, iar cea de-a treia este reprezentata de transportatorii privati care vor sa le ofere pasagerilor lor o calatorie in stil.

La interior, noul V-Class este echipat cu tapiterie din piele, finisaje din lemn, scaune individuale pentru pasagerii din spate si console centrale. Alte imbunatatiri se refera la display-ul generos pentru sistemul COMAND, accentele metalice si iluminarea ambientala.

Mercedes V-Class

Mercedes V-ClassMercedes V-Class

In functie de optiune, Mercedes-Benz V-Class este propulsat de trei motoare diferite. Astfel, varianta de baza 200 CDI are un motor de 2.1 litri si 136 cp, urmeaza apoi 220 CDI cu 163 cp si 250 BlueTec, care produce 190 cp.

In Germania, modelul va putea fi comandat incepand cu 6 martie, in timp ce pe restul pietelor va fi disponibil la sfarsitul lunii mai. Noul Mercedes V-Class va fi construit in Spania, la uzina din Vitoria a companiei, acolo unde Daimler va investi 190 de milioane de euro.

Mercedes V-Class

Mercedes V-ClassMercedes V-Class

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Mercedes V-Class
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2014