Noul MINI JCW renunta la acoperis, pastreaza cei 231 CP

Noul MINI JCW renunta la acoperis, pastreaza cei 231 CP
  • MINI publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului JCW Convertible
  • Decapotabila britanica de clasa mica ofera un motor turbo de doi litri si 231 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in numai 6.5 secunde
Distribuie pe Facebook

MINI a publicat in cursul acestei dimineti primele informatii si fotografii oficiale ale noului John Cooper Works Convertible.

Asemeni modelului Coupe, decapotabila britanica de clasa mica ofera o motorizare turbo de doi litri si 231 de cai putere, ce lucreaza in standard cu o cutie manuala in sase trepte. O transmisie Steptronic cu acelasi numar de rapoarte este disponibila in mod optional.

In functie de alegerea clientului, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza fie in 6.6, fie in 6.5 secunde. Aceeasi cutie de viteze influenteaza inclusiv viteza maxima, versiunea manuala reusind sa sprinteze pana la 242 kilometri pe ora, iar varianta automata pana la 240 km/h.

MINI JCW ConvertibleMINI JCW Convertible

MINI JCW Convertible

Daca vine in schimb vorba despre consumul mediu de carburant, in primul dintre cele doua cazuri avem de-a face cu o valoare de 6.5 litri la 100 de kilometri, valoare care scade cu aproximativ 0.6 litri, pana la 5.9 l / 100 km pentru cea din urma situatie.

Lasam insa in urma fisa tehnica a noului MINI JCW Convertible si ne indreptam atentia catre design-ul acestuia, care promite un plus de sportivitate comparativ cu modelul standard. In libera traducere, exteriorul se remarca prin spoilere fata / spate agresiv stilizate si praguri laterale proeminente.

Nu lipsesc din meniu nici jantele de dimensiuni generoase, de pana la 18 inch, sau evacuarea dubla montata central, meniul estetic continuand cu volanul in trei spite, scaunele cu suport lateral marit si insertiile speciale de la nivelul panoului de bord.

Pentru cei interesati de practicabilitatea decapotabilei britanice de clasa mica, tinem sa precizam ca aceasta ofera un ampatament de 2.495 de milimetri, plus o capacitate de incarcare a portbagajului care variaza intre 160 si 215 litri - in functie de pozitia acoperisului din material textil.

Informatiile oficiale privind disponibilitatea sau pretul de achizitie al noului MINI JCW Convertible lipsesc cu desavarsire pentru moment.

MINI JCW Convertible

MINI JCW Convertible

MINI JCW Convertible

MINI JCW Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze MINI JCW Convertible
mai multe