Noul MINI John Cooper Works are 231 CP, promite suta in 6.1 secunde

Noul MINI John Cooper Works are 231 CP, promite suta in 6.1 secunde
  • Noul MINI John Cooper Works ni se dezvaluie in primele fotografii oficiale
  • Hot-hatch-ul britanic gazduieste in compartimentul motor un turbo de 2.0 litri si 231 CP
  • In functie de transmisia aleasa, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 6.1 - 6.3 secunde
Distribuie pe Facebook

Premium sau non-premium, cu sau fara recorduri la Nurburgring, toate hot-hatch-urile cu tractiune fata au motive serioase sa se teama: MINI-ul John Cooper Works revine intr-o noua generatie, mai performanta ca oricand.

Nimeni nu s-a plans pana acum de modul in care se descurca micul Cooper S - atat pe strada, cat si pe circuit, insa pentru cei care vor viseaza la tot ce are mai bun de oferit legendarul model britanic tot versiunea John Cooper Works ramane alegerea ideala.

Revenita la timp pentru completarea listei cu dorinte de Craciun, cea mai noua generatie a hot-hatch-ului din Regat adopta in compartimentul motor o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitate de doi litri, ce produce un total de 231 CP si 320 Nm.

MINI John Cooper Works

MINI John Cooper WorksMINI John Cooper Works

Deloc surprinzator, din meniul standard nu lipsesc nici transmisia manuala cu sase rapoarte sau diferentialul electronic, rezultatul final al acestei imperecheri fiind sinonim cu un timp de numai 6.3 secunde pentru realizarea acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora.

Esti dispus sa sacrifici din placerea de a conduce pentru un plus de performanta? Ei bine, atunci afla ca noul MINI John Cooper Works poate fi comandat si alaturi de o cutie automata cu acelasi numar de trepte, caz in care sprintul 0 - 100 km/h coboara catre 6.1 secunde.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Asa cum ii sta bine unui model de teapa sa, hot-hatch-ul britanic s-a ales si cu o suspensie sport, in timp ce franele Brembo regasite in spatele jantelor au fost special dezvoltate pentru a face fata stresului cauzat de valorile anterior mentionate.

Daca vine vorba insa despre aspectul estetic, spoilerele fata si spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente si evacuarea montata central reprezinta principalele atractii ale exteriorului, pe cand interiorul impresioneaza mai ales prin scaunele cu suport lateral marit si multiplele cusaturi contrastante.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat: cea mai noua generatie a modelului MINI John Cooper Works va fi disponibila la vanzare incepand cu anul viitor, la un pret momentan necunoscut. Dar mai mare totusi de 23.800 euro, suma de la care porneste versiunea Cooper S.

MINI John Cooper WorksMINI John Cooper Works

MINI John Cooper Works

MINI John Cooper Works

MINI John Cooper WorksMINI John Cooper Works

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze MINI John Cooper Works
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2014