Noul model are un motor BI-TURBO DIESEL de 2.0 litri si 238 CP. Cutia automata si tractiunea integrala sunt standard

Noul model are un motor BI-TURBO DIESEL de 2.0 litri si 238 CP. Cutia automata si tractiunea integrala sunt standard
  • Ford anunta un facelift pentru modelul Edge
  • Noua versiune propune un design usor modificat
  • Gama de motoare include acum si un diesel de 238 CP
Distribuie pe Facebook

Ford aduce la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare o versiune imbunatatita a actualului Edge. Noul model propune, printre multe altele, si un propulsor BI-TURBO DIESEL de 2.0 litri, cu 238 CP.

Ford profita de apropierea editiei din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show si publica primele fotografii oficiale cu versiunea imbunatatita a modelului Edge, pe care curiosii o vor putea studia in detaliu cu ocazia salonului auto elvetian desfasurat in perioada 8 - 18 martie 2018.

Din punct de vedere estetic, facelift-ul aplicat SUV-ului american - lansat pe continentul european abia la mijlocul decadei 2010, aduce o serie de noutati atat la nivelul partii frontale, cat si in partea posterioara a caroseriei cu cinci portiere, care dau impresia unui aspect exterior mai sportiv ca oricand.

Ford Edge Facelift

Ford Edge Facelift

La nivel de interior, schimbarile suferite de versiunea imbunatatita a actualului Edge pot fi numarate pe degetele unei singure maine, comunicatul de presa publicat de Ford chiar in cursul acestei dimineti vorbind doar despre o consola centrala restilizata, cu un schimbator rotativ pentru cutia automata in opt trepte.

Sub capota, facelift-ul aplicat SUV-ului american se traduce printr-o noua motorizare diesel cu capacitatea clindrica de doi litri, care apeleaza la un sistem de supraalimentare cu doua turbine pentru a dezvolta o putere maxima de 238 CP - putere maxima care, mai apoi, ajunge la toate cele patru roti.

In acelasi timp, clientii versiunii imbunatatite a modelului Ford Edge vor mai putea opta si pentru o unitate 2.0 EcoBlue cu 150 sau 180 CP sub capota - si care, in functie de numarul cailor putere prezenti la datorie, lucreaza fie alaturi de o manuala si un sistem FWD, fie impreuna cu o automata si tractiune integrala.

Pentru adeptii tehnologiilor de ultima ora, facelift-ul aplicat SUV-ului american este sinonim cu incarcare wireless a telefonului mobil, display tactil de opt inch, compatibilitate cu formatele Apple CarPlay si Android Auto, instalatie audio din gama B&O PLAY, plus numeroase sisteme de siguranta activa.

Ford Edge Facelift

Ford Edge Facelift

Ford Edge Facelift

Ford Edge Facelift

Ford Edge Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Ford Edge Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2018