Noul model se vinde acum si intr-o versiune pe motorina. Motorul de 1.6 litri consuma doar 4.6 la suta

Noul model se vinde acum si intr-o versiune pe motorina. Motorul de 1.6 litri consuma doar 4.6 la suta
  • Noul Hyundai Kona se vinde acum si intr-o versiune diesel
  • Aceasta ofera o motorizare de 1.6 litri si 136 CP
  • Pretul de lista porneste de la suma de 25.490 de euro
Distribuie pe Facebook

Pentru o perioada limitata de timp, toate variantele dispinibile la vanzare sunt comercializate alaturi de o reducere de aproximativ 2.900 de euro.

Lansat si pe piata din Romania la sfarsitul anului trecut, noul Hyundai Kona poate fi comandat acum inclusiv intr-o versiune de motorizare diesel. Disponibila doar in compania nivelurilor de echipare Highway, Luxury si Luxury +, unitatea de 1.6 litri si 136 CP este oferit impreuna cu o cutie DCT si un sistem de tractiune integrala.

In aceasta configuratie, crossover-ul producatorului sud-coreean de automobile promite sa accelereze de la 0 la 100 km/h in putin peste 11 secunde si, totodata, sa sprinteze pana la o viteza maxima de 186 km/h. Consumul mediu de carburant variaza intre 4.6 si 4.9 litri la 100 kilometri, in functie de nivelul de echipare.

Acum, daca vine vorba despre costurile de achizitie, cel mai ieftin Hyundai Kona in versiunea 1.6 diesel de 136 CP si 320 Nm porneste de la 25.490 de euro. Toate variantele de motorizare sunt insa oferite la momentul de fata impreuna cu o reducere de aproape 2.900 de euro, astfel ca pretul scade pana la 22.622 de euro.

Cat despre echiparea standard, luminile de zi cu tehnologie LED, jantele din aliaj pe 17 inch si proiectoarele de ceata sunt doar cateva dintre dotarile care vin fara costuri suplimentare. Situatia se repeta in cazul climatizarii automate, camerei pentru marsarier, dar si scaunelor fata incalzite sau geamurilor electrice.

Pentru clientii mai pretentiosi, care isi doresc ceva mai mult decat, atat, noul Hyundai Kona 1.6 diesel poate fi comandat si impreuna cu echiparile Luxury si Luxury +. In aceste doua cazuri, preturile de vanzare pornesc de la 28.822, respectiv 29.119 euro, la care se aplica - evident - o reducere de 2.868 de euro.

Interior Hyundai Kona

Interior Hyundai Kona

Interior Hyundai Kona

Interior Hyundai Kona

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Interior Hyundai Kona
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Iulie 2018