Noul Opel ADAM - libertate urbana pe roti, varianta sic

Noul Opel ADAM - libertate urbana pe roti, varianta sic
Cand ADAM isi va sarbatori premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris ("Mondial de l'Automobile", 29 septembrie - 14 octombrie 2012), noul model sic al Opel va dezvalui si una dintre laturile sale unice, care face mobilitatea urbana mai cool si mai usoara ca oricand.
Distribuie pe Facebook

Vizitatorii standului Opel vor descoperi sistemul sau optional, complet integrat, de transport de biciclete, FlexFix. Acest dispozitiv inteligent este disponibil exclusiv la Opel si ofera proprietarilor ADAM capacitatea de a se angaja in mobilitatea urbana moderna, fie la volanul masinii lor, fie de pe saua bicicletei. Sistemul de transportat de biciclete FlexFix face viata urbana aglomerata chiar si mai lipsita de stres pentru proprietarii ADAM. El poate fi folosit spontan, in functie de gust, vreme, conditii de trafic si de mediu.

Sistemul de transportat pentru biciclete FlexFix este integrat in bara de protectie spate si, prin urmare, este intotdeauna disponibil. Acesta este ajustabil manual si, prin urmare, este foarte usor de utilizat, fara alte unelte sau dispozitive suplimentare. Atunci cand nu este folosit, dispare aproape invizibil, ca un sertar, in bara de protectie spate. Pe Opel ADAM, sistemul, care se si incuie, poate transporta o bicicleta cu greutatea de pana la 30 de kilograme, astfel incat pot fi folosite chiar si bicicletele electrice. Un adaptor optional face ca o a doua bicicleta, cu greutate de pana la 20 de kilograme sa poata fi adaugata. Astfel, FlexFix devine o solutie de mobilitate flexibila, care poate fi impartasita.

Noul Opel ADAM - libertate urbana pe roti, varianta sic

Datorita inaltimii reduse de incarcare a sistemului, biciclete pot fi atasate cu usurinta pe suportul stabil si usor de utilizat, pe sinele din spate. Acest mod de a asigura bicicletele inainte de transport este ergonomic si usor pentru coloana vertebrala, fata de sistemul cu bare de acoperis, in cazul caruia bicicleta trebuie ridicata deasupra capului. Chiar si atunci cand este incarcat, FlexFix poate fi inclinat in asa fel incat hayonul ADAM sa poata fi deschis, permitand accesul facil la portbagaj. In plus, FlexFix poate fi combinat cu un sistem de asistenta la parcare, prevenind loviturile si zgarieturile in timpul manevrelor.
Cu sistemul FlexFix, cei care au chef de o plimbare rapida cu bicicleta vor putea face acest lucru oriunde si oricand, nu numai in zonele urbane, dar in iesirile de week-end. Acesta este inca un exemplu al optiunilor de personalizare aproape nelimitate ale noului Opel Adam si al stilul de viata personalizat pe care il creeaza. Pentru a adapta ADAM la gusturile personale, exista trei sfere de echipare disponibile la alegere: ADAM JAM, Adam GLAM si ADAM Slam. In plus, clientii pot alege din mai multe culori de exterior si interior, precum si alte elemente de decor premium. Vanzarile noului Opel ADAM vor incepe dupa premiera mondiala de la Paris, iar masina va ajunge la showroom-uri incepand cu 2013.

Noul Opel ADAM - libertate urbana pe roti, varianta sic

Sistemul Opel FlexFix de transport biciclete este deja disponibil pe gama de modele Opel, in diferite versiuni. Opel este in continuare singurul producator auto care ofera un astfel de sistem complet integrat.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 August 2012